SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.324
Nije, iz Bajica je, autentik Cetinjanin.Mislim da je neki terorist, ubačeni element iz Nikšića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, iz Bajica je, autentik Cetinjanin.Mislim da je neki terorist, ubačeni element iz Nikšića
Kreten.U jbt, dvoje dece ubio
Kao i namaKreten.
Prečesto im se to tamo dešava, za tako malu sredinu.
Sa time da smo mi ipak "malo" veći.Kao i nama
Više se i zločina dešava, neuporedivo više, pogotovo za vreme trećeg mandata vladavina Aleksandra ČipuljićaSa time da smo mi ipak "malo" veći.
Ne znam baš.Više se i zločina dešava, neuporedivo više, pogotovo za vreme trećeg mandata vladavina Aleksandra Čipuljića
Cetinje je pored Podgorice bastion onog jedinog pravog istinskog crnogorstva. Cetinje je CG L'viv.Ne znam baš.
Uzdržaću se od komentara ipak je tragedija, al' na CT postoje takve svetinje o koje se svakodnevno milova bagra ogrešila višestruko.
Upravo o tome sam i pričao.Cetinje je pored Podgorice bastion onog jedinog pravog istinskog crnogorstva. Cetinje je CG L'viv.
U Srbiji si imao dva masovna zločina u 24h, što je i za naše mongoloidne standarde mnogo.
Momo kakvi su ovo izleti u desničarsko srbo-ćetnićko razmišljanje?Ideje za stubove suvremenog crnogorskog identiteta:
* Milo
* NATO
* nosač aviona Hari Truman
* budvanski Trokadero
* crnogorska Mitropolija neo-pravoslavlna
* ograđivanje od svega što predstavlja genocidna srbijanska gravitacija
Jer, pokušaj da se od Njegoša napravi neko ko nije onanisao na Srbiju i opanke, zaista je debilno.
Kako misliš? Pa upravo je suprotnoMomo kakvi su ovo izleti u desničarsko srbo-ćetnićko razmišljanje?
Prije dvije godine 10 ubijenih, među njima djeca.
Pa izrugivaš se montenegrinstvu iznenađuješ meKako misliš? Pa upravo je suprotno
Sad si se vratio na fabrička opetVezivanjem sebe za Njegoša i neke anahrone elemente trasiraš sebi put za neki budući genocid i uopšte generiraš jedan nezdrav imidž
Sad sam na raskrižju, s jedne strane mogu da izjavim saučešće i zaključim priču navodeći razgovor na kolosek 1, a sa druge... možemo da se prepucavamo oko toga koji je kanton atmosferično nezdravijiPrije dvije godine 10 ubijenih, među njima djeca.
U međuvremenu je bilo još ubijenih, ovo kada se kriminalci rokaju između sebe.
Sad ovo (opet djeca među žrtvama).
U Nikšiću kada se desi ubistvo, pa možeš da osjetiš neku uznemirenost, mala sredina tako funkcioniše, a Cetinje, pet puta manji grad od Nikšića doživljava ovakve tragedije...nije normalno.
Zapravo, vi i ne možete da imate pojma koliko je to nezdrava sredina.
Žali Bože svih tih ljudi.
Ne izrugavam se, to tebi tako deluje, ali poenta Druge Srbije npr je odvojiti se od onoga što Prva nameće kao nekakve apsolutne vrednosti van kojih 'srpstvo' ne postoji. Isto to treba da učini slavni Crnogorski narod.Sad si se vratio na fabrička opet![]()
Nije ovo neki predmet diskusije, kao da ja sad tebi objašnjavam razlike po Vračaru.Sad sam na raskrižju, s jedne strane mogu da izjavim saučešće i zaključim priču navodeći razgovor na kolosek 1, a sa druge... možemo da se prepucavamo oko toga koji je kanton atmosferično nezdraviji
Dobro, onda ćemo zaključiti u tonu dobrih običaja.Nije ovo neki predmet diskusije, kao da ja sad tebi objašnjavam razlike po Vračaru.
Moraš biti tu da bi znao.
Sa tim da onu negiraju sopstveni identitet i prepravlaljaju prađedovima nadgrobne ploče itdNe izrugavam se, to tebi tako deluje, ali poenta Druge Srbije npr je odvojiti se od onoga što Prva nameće kao nekakve apsolutne vrednosti van kojih 'srpstvo' ne postoji. Isto to treba da učini slavni Crnogorski narod.
Pa da.Čekaj, je l se onaj masakr od 12 ljudi isto na Cetinju desio?