момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.035
Mene ne može da poružni, jednostavno ostanem isti etcBrate stavi jednu nemoguće da te ne izmeni, mene izmeni tj poružni, primera radi imam zelene oči a ovde neke mutne.
Pogotovo one horor fotke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene ne može da poružni, jednostavno ostanem isti etcBrate stavi jednu nemoguće da te ne izmeni, mene izmeni tj poružni, primera radi imam zelene oči a ovde neke mutne.
Pogotovo one horor fotke
Troluješ brt, svakoga malo poružni, pogotovo te izmeni u tim nekim horor varijantamaMene ne može da poružni, jednostavno ostanem isti etc
Neka neka nije meni loše ni ovako.

Za tebe je CIAPa jbt
Što meni niste rekli stani nemoj bia gleda![]()
RealnoZa tebe je CIA![]()

Šta kaže brat Milan, neću da mi kukuji sa Hr vršljaju po fonu pa nmg da pročitam.https://www.index.hr/mobile/vijesti...mo-prevlaku-kako-bismo-usli-u-eu/2628648.aspx
Isto kao i Ida. Sramota za svakog domobrana i bojovnika-učesnika u 91.-oj.
Ma možda i boljeŠta kaže brat Milan, neću da mi kukuji sa Hr vršljaju po fonu pa nmg da pročitam.
Eto, Francuzi to riješe za 3 mjeseca, a kod nas bi se ovo rastezalo deset godina i na kraju ne bi bilo ni m od maksimalne kazne.Uz Pelikoa, sud je osudio još 50 muškaraca, u šokantnom tromjesečnom procesu koji je zaprepastio Francusku
Valjda se bez blama uvlačio u bulju Vučiću.Šta kaže brat Milan, neću da mi kukuji sa Hr vršljaju po fonu pa nmg da pročitam.
Da, Blažić pobi onolike ljude, 6 meseci uslovno etcEto, Francuzi to riješe za 3 mjeseca, a kod nas bi se ovo rastezalo deset godina i na kraju ne bi bilo ni m od maksimalne kazne.
Može biti, nije da ne radi toValjda se bez blama uvlačio u bulju Vučiću.

Većina srbskih patrijota iz susjedstva to radi, jebigicaMože biti, nije da ne radi to![]()
Pa i Džeg je. Njih dvojica su kao dve strane iste medalje.Ja mislim da Tihi uopšte ne troluje. On je stvarno lood.
Pa je vodi u streljanu itdpa ti rodi bebu
Realno..jbg kad pogledaš sa kime su okruženi i moraju.Većina srbskih patrijota iz susjedstva to radi, jebigica
dobro to nije dobra ideja ali ......da li ...evo ne znam kako da postavim pitanje a da zvučim normalnoPa je vodi u streljanu itd