peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.620
Da joj plačeš na krilu i ogovaraš Srbe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ruskinje su najveće sponze. Lepe sa 20 sa 35 ko babuške.Ja nemam ništa protiv prostitucije, ja sam za legalizaciju iste.To su meni gospođetine u poređenju sa sponzorušama.
Ono što vidim da je trend i što mi je gadno je normalizacija odnosa koji je neki vid prostitucije- kad je on izdržava u fulu. To vidim da je popularno među Ruskinjama, Azijatkinjama, crnkinjama. Posebno kad upecaju belca. Onda se hvale po mrežama. I pay .. he provides.
I tu žene timski podržavaju druge žene: yeah mama, manifesting, pray...etc.
Mislim da kod nas to još uvek ima reakcije: Bitch, go work. I nije nekako normalno. Što mi je drago.
Odnosi su oduvek bili transakcioni ali smo u nekom čudnom trendu.
Ja bih se volio jednom nedeljno sastajati sa AI like generisanom osobom, skrojenom prema parametrima koje unesem, u nekom Motelu, da bude sličnog intelektualnog levela ili višeg, da imamo slična interesovanja itd, i da se ovako ispovedimo jedno drugom, kao na forumu. Dakle, sve privilegije i nikakva odgovornost, to je život. Spreman sam da platim koliko god.
Msm da ima to, od fotke ti napravi kratak film.Ajd nađemo onu neku aplikaciju da nas pravi kao da smo u filmovima
To sam negde video ovuda po forumu
Ne mogu da nađem temu AI fotke, a bilo je. Ne znam gde su to premestili, da mogu da kopiram link ovde.Msm da ima to, od fotke ti napravi kratak film.
Ne mogu da nađem temu AI fotke, a bilo je. Ne znam gde su to premestili, da mogu da kopiram link ovde.
Zanimljivo je, a opet bezbedno jer realno nemoguće je prepoznati nekoga u tim slikama.
Ne mora da bude AI, može i prava osoba, samo da je volja pristati na navedene uvjeteMislim da ćeš ti to doživeti, ja ne. I to je ok.
Na ovo sam mislio?Mene taj AI podmladio. Jesam ja a i nisam.
u Japanu imaš to kao iznajmiš drugaraNe mora da bude AI, može i prava osoba, samo da je volja pristati na navedene uvjete
Da, znam, eto zašto je Japan najjača zemlja na svetuu Japanu imaš to kao iznajmiš drugara
Ne mora da bude AI, može i prava osoba, samo da je volja pristati na navedene uvjete
Jel si gledao ovo?U današnjoj situaciji teško ali ne i nemoguće. Meni se ovo mota poglavi, memorija, svest,sećanja na maleni fleš i menjaš telo.
Da, obe sezone. Rađeno po knjizi.Jel si gledao ovo?
Dobra prva sezona, druga bože sačuvaj.U današnjoj situaciji teško ali ne i nemoguće. Meni se ovo mota poglavi, memorija, svest,sećanja na maleni fleš i menjaš telo.
Jel vredi?Da, obe sezone. Rađeno po knjizi.
Prva je brutalna. Drugu nisam mogao. Jeɓeš mu mater možda bi se tebi i druga svidela aj znajJel vredi?
Jel vredi?
Da, to je to.
Ovo kad se desi, forum će implodirati.
Ne da ekstenziju.