SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Neka skoči i jevropa gađaćemo mi iz topa ojhakakav sad rat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka skoči i jevropa gađaćemo mi iz topa ojhakakav sad rat
Pa to ti kažem, nema razloga plašiti se ruskog 'nuklearnog odvraćanja', ne umiju oni to pokrenut, uprkos tome što Jugoslav tvrdi suprotnokakav sad rat
Ja sa crnima nemam uspeha, sve blonde kroz životne događaje i sve rasisti. Žene Valjda me zato i privlače negre.Ja volim sve, i plavuše, i brinete, i crnke![]()

za sad im ide samo skidanje putničkih avionaPa to ti kažem, nema razloga plašiti se ruskog 'nuklearnog odvraćanja', ne umiju oni to pokrenut, uprkos tome što Jugoslav tvrdi suprotno
Verujem da namerno to rade jer su zliza sad im ide samo skidanje putničkih aviona
I ukri se baš ne provode sa rusima. msm na vojsku.za sad im ide samo skidanje putničkih aviona
Meni svejednoJa sa crnima nemam uspeha, sve blonde kroz životne događaje i sve rasisti. Žene Valjda me zato i privlače negre.![]()

Pod crne sam mislio na crnkinje. Jednu sam platio na 5 dana ali tu je nona, nema smisla da besedimo muške priče.Meni svejedno
Crne su realno bile najtrvđe, al padaju i one![]()

slobodno, baš ste zanimljiviPod crne sam mislio na crnkinje. Jednu sam platio na 5 dana ali tu je nona, nema smisla da besedimo muške priče.![]()

Ja mislio na ove crnokose..Crnkinje po mom iskustvu vole belce ako su zgodni i to i udaraju se kao lude.Pod crne sam mislio na crnkinje. Jednu sam platio na 5 dana ali tu je nona, nema smisla da besedimo muške priče.![]()
slobodno, baš ste zanimljivi, ovo moras sad da ispričaš do kraja
![]()
, vidim mršava sa velikim grudima, roze fuga na crnu pločicu. Reko , šta na moru sam na odmoru daj malo zabave za singl čiku. Dočeka te u fishnetu, sređena ful. Išli na rosario ostrva, ručkove, večere, vodala me na lokalne pijace, bila vodič pored svega, pevala mi zombie od krenberis.
Imala plava sočiva. Sve to 500$ za pet dana. Mogao sam kao susedov pas fiestu verde ali nije to moj sport. Po meni, džaba.Gringo srbin zna da bira, dobri moj. Kake debele.Ja mislio na ove crnokose..Crnkinje po mom iskustvu vole belce ako su zgodni i to i udaraju se kao lude.
Ja preferiram crnke al sa lepim fazama i ono manekenski ( ili bolje rečeno "model") tip, da nije ono 200kg ko crnci što se lože na one debeljanerke.

Keramičar mi je pričao taj vic, nije izdržao, počeo da se smije prije kraja, pa morao opet.roze fuga na crnu pločicu
Dobra je fora.Keramičar mi je pričao taj vic, nije izdržao, počeo da se smije prije kraja, pa morao opet.

Ali pazi, ko je iz struke, njemu je to fora da ne može prekoDobra je fora.![]()

Volio bih toj gospođi stisnuti šakuAjd. Kod latinosa se to zove prepago, ribe koje neće makroa rade za sebe. Ja zovem na vajc ap, vidim mršava sa velikim grudima, roze fuga na crnu pločicu. Reko , šta na moru sam na odmoru daj malo zabave za singl čiku. Dočeka te u fishnetu, sređena ful. Išli na rosario ostrva, ručkove, večere, vodala me na lokalne pijace, bila vodič pored svega, pevala mi zombie od krenberis.
Imala plava sočiva. Sve to 500$ za pet dana. Mogao sam kao susedov pas fiestu verde ali nije to moj sport. Po meni, džaba.
Da su došli početkom 90ih pa ajde. Sad, nema šamse.125 evrića Gansi u Beogradu...
Pa ok, nije mnogo, ali nema šanse da ću sada ići da slušam raspalog Oral Sexa125 evrića Gansi u Beogradu...
Sad ili nikad za one koji ih nikada nisu vidjeli uživo.Da su došli početkom 90ih pa ajde. Sad, nema šamse.
Da, baš je bratina. Korektno do koske.Volio bih toj gospođi stisnuti šaku
Volio bi ti i još nešto.Volio bih toj gospođi stisnuti šaku