Kafić Bife Doris

Pod crne sam mislio na crnkinje. Jednu sam platio na 5 dana ali tu je nona, nema smisla da besedimo muške priče. :lol:
Ja mislio na ove crnokose..Crnkinje po mom iskustvu vole belce ako su zgodni i to i udaraju se kao lude.
Ja preferiram crnke al sa lepim fazama i ono manekenski ( ili bolje rečeno "model") tip, da nije ono 200kg ko crnci što se lože na one debeljanerke.

jessica-lucas.gif

slobodno, baš ste zanimljivi 😁, ovo moras sad da ispričaš do kraja:lol:

Ajd. Kod latinosa se to zove prepago, ribe koje neće makroa rade za sebe. Ja zovem na vajc ap :lol: , vidim mršava sa velikim grudima, roze fuga na crnu pločicu. Reko , šta na moru sam na odmoru daj malo zabave za singl čiku. Dočeka te u fishnetu, sređena ful. Išli na rosario ostrva, ručkove, večere, vodala me na lokalne pijace, bila vodič pored svega, pevala mi zombie od krenberis. :lol: Imala plava sočiva. Sve to 500$ za pet dana. Mogao sam kao susedov pas fiestu verde ali nije to moj sport. Po meni, džaba.

Ajd. Kod latinosa se to zove prepago, ribe koje neće makroa rade za sebe. Ja zovem na vajc ap :lol: , vidim mršava sa velikim grudima, roze fuga na crnu pločicu. Reko , šta na moru sam na odmoru daj malo zabave za singl čiku. Dočeka te u fishnetu, sređena ful. Išli na rosario ostrva, ručkove, večere, vodala me na lokalne pijace, bila vodič pored svega, pevala mi zombie od krenberis. :lol: Imala plava sočiva. Sve to 500$ za pet dana. Mogao sam kao susedov pas fiestu verde ali nije to moj sport. Po meni, džaba.
Volio bih toj gospođi stisnuti šaku

Back