Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.857
Da, mada nekelikove provlače uspešno u više sezona.Jel to isto svaka sezona za sebe ili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mada nekelikove provlače uspešno u više sezona.Jel to isto svaka sezona za sebe ili?
Tako nekako.Šteta..video sam to je taj neki majkl? Nije baš kao ja, al solidno izgleda![]()

To bi moglo biti sranje ? Pa jel im ista priča, isti protivnik i to?Da, mada nekelikove provlače uspešno u više sezona.
To bi moglo biti sranje ? Pa jel im ista priča, isti protivnik i to?
Gledao sa american horor storyMa jok, sve različito.
28 Days Later mi je super, 28 Weeks Later osrednji, ali ovaj novi se čini OK.gotivio sam ih kao adolescent, 28 days/weeks later, World War Z, Zombieland i takve distopijske priče, međutim godinama već me ne lože. Od horor tematike interesantni su mi sotonski rituali, natprirodno, dobri slešeri i slično.
I? Sestri Mari bi dozvolio da mi isisa dušu.Gledao sa american horor story
Izvinjavam se ženskom svetu ovde.Train to Busan i to?28 Days Later mi je super, 28 Weeks Later osrednji, ali ovaj novi se čini OK.
Azijski su odlični.
I? Sestri Mari bi dozvolio da mi isisa dušu.Izvinjavam se ženskom svetu ovde.

A baš taj mi je dosadan.Train to Busan i to?
Koji?Msm odustao na pola
Aha, mislio sam da aludiraš na ZombijeA baš taj mi je dosadan.
"Oldboy" i "I Saw The Devil", teško mi je odlučiti koji je bolji, ali ostali korejski ne.
Hrvatima treba jedan antiruski bacač plamena, ja nprZorule pokidao
Zorule je ideološki savršen. Verujem da prezire Rusiju u suštini. Ali mora neko u zemlji da se pravi naivan.Hrvatima treba jedan antiruski bacač plamena, ja npr
Taman bi se istalili. Sestra Mara ima 42 godine, taman za mene. Tebi ove mlađe.
Mene bi elektrošokovima skidali sa kaje![]()

Da, kao kod nas DS-DSS kolaboracija.Zorule je ideološki savršen. Verujem da prezire Rusiju u suštini. Ali mora neko u zemlji da se pravi naivan.
On i Plenki igraju kao dve struje a u suštini rade isto. Privid neke demokratije i različitih mišljenja.
Smatraj dogovorenimTaman bi se istalili. Sestra Mara ima 42 godine, taman za mene. Tebi ove mlađe.![]()

Taman i da se malo operem kod brata Jugoslava sa plavušom.Smatraj dogovorenim
Ja bi Rubi/ kendoll ( Kaia Gerber)![]()

Ja volim sve, i plavuše, i brinete, i crnkeTaman i da se malo operem kod brata Jugoslava sa plavušom.![]()

kakav sad ratOvako treba razmišljati: ako dođe do nuk. rata svakako ćemo umreti, bilo od radijacije i gladi bilo od direktnih udara (ovo drugo je možda čak i bolja, ako ništa bezbolnija opcija). Pošto je tako, bolje da se ponudimo kao nuk. baza, a u zamenu tražimo neke silne beneficije.