peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.762
Brat igra u Kosovskom boju i ***** o propuštenoj šansi šestog oktobraČovek igra jednu istu ulogu. Ok 1. puta je bilo zanimljivo, 54 tog i nije baš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brat igra u Kosovskom boju i ***** o propuštenoj šansi šestog oktobraČovek igra jednu istu ulogu. Ok 1. puta je bilo zanimljivo, 54 tog i nije baš
Ali ako na lošem ruskom opet loše glumi simpa mangupa - zaebi.E to nisam gledala
Daleko bilo.Ne budi ligipovodljiva
O tome pričam!Brat igra u Kosovskom boju i ***** o propuštenoj šansi šestog oktobra
On je dominirao u crnom grujiOmraženi Sergej je odličan glumac.
Ne, nego ona po difoltu zauzme tvoju stranu ne znajući o čemu je reč a pretpostavljajući da, čim sam ja s druge strane, to ima neke veze sa sotonom, i u pravu je etcDaleko bilo.
To je ta divljina u tebi, koja hoće da žensku misao podvede pod tuđu, mušku.
Srami se.
U svemu što je odigrao , odličan jeOn je dominirao u crnom gruji
Čekaj sad ću da ti objasnim.Ne, nego ona po difoltu zauzme tvoju stranu ne znajući o čemu je reč a pretpostavljajući da, čim sam ja s druge strane, to ima neke veze sa sotonom, i u pravu je etc
Đuričko je veliki glumac, ali u intervjuima tek briljira.Čekaj sad ću da ti objasnim.
Mislila sam da pričate o nekom ko je otišao sa foruma, pa sam zato pitala - ko.
O Đuričku sam napisala svoje mišljenje koje držim od pre decenije.
Nije me zainteresovao da ga slušamĐuričko je veliki glumac, ali u intervjuima tek briljira.
Sergej legenda mrzi mominu naciju komplet maltretirali mu keraOmraženi Sergej je odličan glumac.
Nemoj tako, pikax zna mnogo bolje od mene, poklapanja su slučajna u apsolutnoj istini.Ne, nego ona po difoltu zauzme tvoju stranu ne znajući o čemu je reč a pretpostavljajući da, čim sam ja s druge strane, to ima neke veze sa sotonom, i u pravu je etc
To je ta ustaška spikaĐuričko je veliki glumac, ali u intervjuima tek briljira.
Uvek neki šiftar. Čak i arkana kad glumi liči na arbanasa.U svemu što je odigrao , odličan je
Ima li negativnih osobinaTo je ta ustaška spika
Nemoj tako brtUvek neki šiftar. Čak i arkana kad glumi liči na arbanasa.
to je stvarno glumčinaDiklića smo ukrali. To je glumac.
Jeste ali ima nešto arnautsko, gle mu facu.Sergej glumčina
Đuro, blokiraj aerodrom. Da, Zvonko je glava.to je stvarno glumčina
Srbija samo Počeka sa ima, već bi bila najveća glumačka sila, da ne govorimo o Zvonku Lepetiću itd
Znaš scenu iz Balkan Expresa, kad Bata komunnjara drži dve kubure uperene u neke zarobljenike i kaže "Koga bato?"Đuro, blokiraj aerodrom. Da, Zvonko je glava.
Ima ih i malo mlađih a odlični glumci