момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.530
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa biraj, je li narod ili ono što je rečeno iz centrale?
Ako pod brigom o svojoj sudbini misliš na prisustvo ruskog Vagnera na pasuljanskim livadama, onda da, problem jeTebi je prijetnja da se sam pitaš za svoju sudbinu, da.
Posledica toga je Vučić.

Pitanje je samo iz koje centrale dopiru signali, nemoj da se pretvaraš da postoji samo jednaPa biraj, je li narod ili ono što je rečeno iz centrale?
Pa briga je npr. da mi ne određuje Šolc hoću li da sadim kukuruz ili on da kopa šta njemu treba.Ako pod brigom o svojoj sudbini misliš na prisustvo ruskog Vagnera na pasuljanskim livadama, onda da, problem je
Dakle, sisi.Ok, nego eto, bilo bi lepo da nemaš asasinske namere, da ne moram na dva fronta da se branim, dovoljno je što Ligament prijeti gnijevom pravijedničkim
Ali da istodobno Kinezi budu prisutni u Boru i Rusi u Leposaviću. Nemojmo se pretvarati da ovo nije priča o tome čija nam se čizma najviše dopada.Pa briga je npr. da mi ne određuje Šolc hoću li da sadim kukuruz ili on da kopa šta njemu treba.
Samo me obavjesti ako hoćeš da me pošalješ na ahiret, da te imam na radaru, kao i Ligamijenta.Dakle, sisi.
Jesi to pokupio u eu jer mislim da bi Момчилo prihvatio šalu
Ni najmanje. Meni slatko da te bockam Marinikomja znam da vas to iritira
Jedna ima uticaj na ustavni sud (ili tako nešto) i tik-tok, druga na tik-tok, nagradno pitanje je koja ima veći uticaj?Pitanje je samo iz koje centrale dopiru signali, nemoj da se pretvaraš da postoji samo jedna
Nikog. I ne znaju ko je.Koga podržava Marinika u Rumuniji?
U pravu si.to je problem, što mi nemamo divu kao Gruzini što imaju Salome, mi imamo Čobanu koju narod mrzi više nego Gruzini Bidžinu Ivanišvili
Ja sam snajperista, ne odajem položaj.Samo me obavjesti ako hoćeš da me pošalješ na ahiret, da te imam na radaru, kao i Ligamijenta.
Nebitno je koja trenutno ima veći uticaj nego za koju ti priželjkuješ da ga imaJedna ima uticaj na ustavni sud (ili tako nešto) i tik-tok, druga na tik-tok, nagradno pitanje je koja ima veći uticaj?
pa ne bockaš me, ja mislim da je instaliranje Djilasa i nje veliki problem zapravoNi najmanje. Meni slatko da te bockam Marinikom![]()
Znači sajko, okJa sam snajperista, ne odajem položaj.![]()
kad smo kod čizama, ja bih južnokorejsku u ritmu kpopa
Dočim je Parandilović anheo Gabrijel ličnopa ne bockaš me, ja mislim da je instaliranje Djilasa i nje veliki problem zapravo
ajde ne budi kokica da skaćeš kako te ko prži.Znači sajko, ok

Hoćeš da se ne mrdam dok me nišaniš, da ne bih prošao kao Tramp? Okajde ne budi kokica da skaćeš kako te ko prži.
Bilo bi lepo.![]()
Hoćeš da se ne mrdam dok me nišaniš, da ne bih prošao kao Tramp? Ok
Daleko bilo, da nam EU i NATO ponude oslobođenje Kosova, iznenadio bi se kojom bi se brzinom odrekao majčice Rusije i najbrojnijeg naroda.Ali da istodobno Kinezi budu prisutni u Boru i Rusi u Leposaviću. Nemojmo se pretvarati da ovo nije priča o tome čija nam se čizma najviše dopada.
Ovako moj mozak kad se pregreje
Pošto ne vjeruješ da ima nešto više, od tebe bih očekivao malo više zahvalnosti što sam/smo ti pomogli.Samo me obavjesti ako hoćeš da me pošalješ na ahiret, da te imam na radaru, kao i Ligamijenta.