peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.106
Nama je onda saldo nula, što bi rekao gospodin Milo Đukanović.Mi od vas, a vi od naših zajedničkih gospodstvenika
Daj šta daš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama je onda saldo nula, što bi rekao gospodin Milo Đukanović.Mi od vas, a vi od naših zajedničkih gospodstvenika
Znaš i sam da njihova šamarčina mnogo više boli. To ti je Tom-Džeri-babaKojojSeVideSamoNoge dinamika. Znaš da Tom uvek najviše najebe, a vi ste on u ovoj analogiji.Nama je onda saldo nula, što bi rekao gospodin Milo Đukanović.
Daj šta daš.
Nisam se ja vratila , više svratilaAko uđem u raspravu s tobom ponovo ćeš nas napustiti, a ne želim to
Onda bolje da svraćaš u doba kad se ne gađamo HimarsimaNisam se ja vratila , više svratila![]()

Boljeće i tebe, to je ono što zaboravljaš u analogijama koje praviš.Znaš i sam da njihova šamarčina mnogo više boli. To ti je Tom-Džeri-babaKojojSeVideSamoNoge dinamika. Znaš da Tom uvek najviše najebe, a vi ste on u ovoj analogiji.
Idealno!Mislim da je danas ponedeljak
kao dobronamjerni trans-Hrvat samo želim svojim budućim susjedima sve najbolje, bit će bolje i budućim i ex nama.Boljeće i tebe, to je ono što zaboravljaš u analogijama koje praviš.
Dakle prvo bi valjalo da sebi završiš domovnicu, preseliš se na sigurno, i onda na miru izlažeš rasne teorije.
da, ja sam baš poznata po tome što volim zabraneOnda bolje da svraćaš u doba kad se ne gađamo Himarsima![]()
Ne znam za to, ali dosta lako planeš. Ono što je dobro je da te bes ne drži dugo.da, ja sam baš poznata po tome što volim zabrane![]()
sad sam u drugoj fazi, prva je kad planem.Ne znam za to, ali dosta lako planeš. Ono što je dobro je da te bes ne drži dugo.
Aha, misliš na ono "narod nije opasan kad laje, nego kad zaćuti"sad sam u drugoj fazi, prva je kad planem.
u prvoj nisam opasna , sad sam malo.
Da, a ima i ono : neki samo laju , a neki i rade.Aha, misliš na ono "narod nije opasan kad laje, nego kad zaćuti"
Nadam se da mi ne pripremaš neku saobraćajnu nesreću i sl.Da, a ima i ono : neki samo laju , a neki i rade.
Daleko bilo!Nadam se da mi ne pripremaš neku saobraćajnu nesreću i sl.
Ok, nego eto, bilo bi lepo da nemaš asasinske namere, da ne moram na dva fronta da se branim, dovoljno je što Ligament prijeti gnijevom pravijedničkimDaleko bilo!
Nego mrzi me da sad objašnjavam šta sam mislila
Pa ti si taj koji stalno nešto prijeti, kada god neko kaže Vrijeme je da uzmemo stvari u svoje ruke, ti gledaš u nebo i tražiš znak od F-117A šta da radiš.Ok, nego eto, bilo bi lepo da nemaš asasinske namere, da ne moram na dva fronta da se branim, dovoljno je što Ligament prijeti gnijevom pravijedničkim
ovi naprednjaci kad se zgražavaju oko vulgarnosti opozicije a oni svi elokventni, sve go erudita
to je problem, što mi nemamo divu kao Gruzini što imaju Salome, mi imamo Čobanu koju narod mrzi više nego Gruzini Bidžinu IvanišviliEvo vidjećemo, ovi protesti su politički potpuno neispraćeni.
Okreni obrni, kada padne Vučić, neko mora da preuzme.
Kada je Milošević pao, imao si Đinđića, Koštunicu, pa i jednog Vuka Draškovića (koji se tada epski zajebao, ali ok) sa svojim strankama koje su imale ideologiju, ali i ljude koji su u to vjerovali.
Sami nazivi opozicionih stranaka su da se usereš: stranka imenice i imenice, dosta je bilo, pokret ljut sam kao ris, pokret ja sam iz Beograda, građanski usklik ovako više ne može i sl.
Les gens - c'est Nona
ja znam da vas to iritira ali to je istinaLes gens - c'est Nona
To samo znači da je Gospođa Čobanu jedini pravi Mesijaja znam da vas to iritira ali to je istina
Koga podržava Marinika u Rumuniji?To samo znači da je Gospođa Čobanu jedini pravi Mesija
To vaše uzimanje stvari u svoje ruke je pretnja o kojoj govorimPa ti si taj koji stalno nešto prijeti, kada god neko kaže Vrijeme je da uzmemo stvari u svoje ruke, ti gledaš u nebo i tražiš znak od F-117A šta da radiš.
Tebi je prijetnja da se sam pitaš za svoju sudbinu, da.To vaše uzimanje stvari u svoje ruke je pretnja o kojoj govorim