Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.132
mislim, susedov ker.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa dunava vetritj piripodno Fruške
zapete puške
i ja.![]()
manse sampona i fataj se jaja i zejtina maslinovoga zenoIsti kur i sa našim koprivama. Prosto nije za kosu.
meni se čini da pravi sirup od koprive.Bolje kristal met da pravi pa, da budemo ludi kao zvona i otvaramo teme na teoriji zavere.
https://yandex.ru/video/touch/preview/11545058298864688242Bolje kristal met da pravi pa, da budemo ludi kao zvona i otvaramo teme na teoriji zavere.
Ne treba se obazirati na križine rusjakeKrstarica: Rusija izvela ogromni napad,
pogođen štab CIA!!!!!!!!!!!!!!
Realnost: Rusija bacila granatu na hotel HolidejIn u Ukrajini u kom izgleda boravi neki čukuster koji radi u Ciji
Yandex? Ne smijem ući
Susjedov pas mi javlja da proizvod sutra ide na finalizaciju, 24 sata (iako je realno 12 sati dovoljno) će provesti na kuhinjskom aparatu za kavu, koji ne prelazi 70°C, dok je RSO tek na 130°C+ u opasnosti da izgori.Nadam se da ne planiraš da to upotrebiš na ljudima, šta god da je
A je l se to pije ili maže, tj kako se konzumiraSusjedov pas mi javlja da proizvod sutra ide na finalizaciju, 24 sata (iako je realno 12 sati dovoljno) će provesti na kuhinjskom aparatu za kavu, koji ne prelazi 70°C, dok je RSO tek na 130°C+ u opasnosti da izgori.
Zadnja kap benzina za čišćenje, koja je ostala u proizvodu, ispariti će.
Susjedov pas nije trovač poput Pharma-Jevreja.
Susjedov pas nikada nikome nije naplatio proizvod, isključivo ga je davao u humanitarne svrhe.
Susjedov pas bio bi sretan kada bi proizvod mogao prodati po poštenoj cijeni, nije ni on svetac.
Susjedov pas želi Anđela Smrti nosatoj sekti Belzebuba, koja je privatizirala zdravstvo.
Kako mi reče susjedov pas, nakapa se cigara.A je l se to pije ili maže, tj kako se konzumira
A je l se to pije ili maže, tj kako se konzumira
Ne daj bože da vam zatreba.Kako mi reče susjedov pas, nakapa se cigara.
Ne daj bože da vam zatreba.
I ne, nema nikakvog nakapavanja cigarete, osim ako si zdrav, pa to uzimaš da se blesiraš.
Zamaskiraš količinu toga koja odgovara većem zrnu riže, najbolje ubaciti u datulju i progutati.
Upotrebljavaš u med. svrhe?Ne daj bože da vam zatreba.
I ne, nema nikakvog nakapavanja cigarete, osim ako si zdrav, pa to uzimaš da se blesiraš.
Zamaskiraš količinu toga koja odgovara većem zrnu riže, najbolje ubaciti u datulju i progutati.
Nope, hvala bogu da mi ne treba, ali susjedov pas ima nekoga kome treba.Upotrebljavaš u med. svrhe?
E jbg, žao mi je zbog susjedovog psa. Je l se može koristiti i u halucinogene?Nope, hvala bogu da mi ne treba, ali susjedov pas ima nekoga kome treba.
Nije halucinogeno u smislu da sada imaš vizualne halucinacije, ali puno je jače nego kada pušiš marihuanu, plus što puno dulje traje.E jbg, žao mi je zbog susjedovog psa. Je l se može koristiti i u halucinogene?
Nakon svega ovoga, nije čudo da se susjedovom psu namještaj pomera po kući
Misliš li da je paranormalno iskustvo moglo biti zapravo nuspojava konzumacije neke od supstanci susjedovog psa?Nije halucinogeno u smislu da sada imaš vizualne halucinacije, ali puno je jače nego kada pušiš marihuanu, plus što puno dulje traje.
Jednostavno je prejako.
Budalaš je to dobro opisao:
Negdje na pola počinje.