Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
dobijem Perut!!!!!!! od ruskog šampona od koprive
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još nisam naišla na šampon od koprive od kojeg nisam dobila perutdobijem Perut!!!!!!! od ruskog šampona od koprive
#ruskiLekardobijem Perut!!!!!!! od ruskog šampona od koprive
to ruski hrt zapiso koprivu pa zatoJoš nisam naišla na šampon od koprive od kojeg nisam dobila perut
podno Fruškecmokic preko save
u pravcu ti glave![]()

Isti kur i sa našim koprivama. Prosto nije za kosu.to ruski hrt zapiso koprivu pa zato![]()
Što voliš žanrovski?@momo
Preporučite mi neki dobar film, može zapravo i dva..trebaće mi.
Možeš i ti Jugoslave da preporučiš
Ništa gljivarenje, već susjedov pas pravi Rick Simpson Oil.@Jugoslav Čvarak kako ide gljivarenje?
Nadam se da ne planiraš da to upotrebiš na ljudima, šta god da jeNišta gljivarenje, već susjedov pas pravi Rick Simpson Oil.
Pogledajte prilog 1660487
Pogledajte prilog 1660488
Pogledajte prilog 1660489
Pogledajte prilog 1660490
Pogledajte prilog 1660492
Onaj crni lonac u kojem stoji kruti "materijal" je od 50 L zapremnine, baš me zanima što bi mu rekla neka racija da upadne u kuhinju.
![]()
Ništa sve5, nego mi čudno. Omatorilo se. Meni kad se jelo slatko, okrenem lika, treba mi petica belinde. Kad , gde? Ok. De ću se majem oko šporeta.
Možda pravi na veliko, za zimnicu etc, vidiš koliki je lonacNišta sve5, nego mi čudno. Omatorilo se. Meni kad se jelo slatko, okrenem lika, treba mi petica belinde. Kad , gde? Ok. De ću se majem oko šporeta.
Ima logike.Možda pravi na veliko, za zimnicu etc, vidiš koliki je lonac
Bolje vino da praviš pa da nam šalješ. Vidiš da si talentovanNišta gljivarenje, već susjedov pas pravi Rick Simpson Oil.
Pogledajte prilog 1660487
Pogledajte prilog 1660488
Pogledajte prilog 1660489
Pogledajte prilog 1660490
Pogledajte prilog 1660492
Onaj crni lonac u kojem stoji kruti "materijal" je od 50 L zapremnine, baš me zanima što bi mu rekla neka racija da upadne u kuhinju.
![]()
Pa i pistaći cake može da te zvekne u glavu, bolje nego vinoBolje vino da praviš pa da nam šalješ. Vidiš da si talentovan

Našao sam nekeŠto voliš žanrovski?

Bolje kristal met da pravi pa, da budemo ludi kao zvona i otvaramo teme na teoriji zavere.Bolje vino da praviš pa da nam šalješ. Vidiš da si talentovan