момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.459
Imena?Nakupio sam 4 komada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imena?Nakupio sam 4 komada
ČekajImena?
cmokic preko savecmokić preko drine
tebi ne gine
Napadoše Đidu, a Hil u fazonu proklinje opoziciju što mu prijavljuje nasilje, kao ja kad sam mod bio etcJel vam zabavno ovo koliko su prsli naprednjaci?
pa ne znaju batinaši da su iz istog timaNapadoše Đidu, a Hil u fazonu proklinje opoziciju što mu prijavljuje nasilje, kao ja kad sam mod bio etc
Da, Parandilovića ne bi ni prepoznali kolko je bitanpa ne znaju batinaši da su iz istog tima
Da, neke dame zahtevaju da ga otpuste jer je seksejjeste li videli onog lika što je smaknuo lika iz Osiguranja u USA svuda ga slave kao heroja, neka žurka njegove fotke
pred BožićŠta je ovo sa terorističkim napadima danas, je l neki praznik

Ako su lekari takvi, kakvo je tek pučanstvo etc....inače ovaj u Nemačkoj: lekar iz Saudijske Arabije
A bila je kul pre fazon 6 meseci
Samo što kod njih predsjednik države zaista i radi u okviru svojih ovlašćenja, tj. ništa.A bila je kul pre fazon 6 meseci
Nego, ruska budala Milanović stvarno i treba da da ostavku
Prinuđen sam da se složim ovaj put. Sva sreća da se u Cro zakon poštuje, inače bi Milanović odavno slao Rusima bojovnike.Samo što kod njih predsjednik države zaista i radi u okviru svojih ovlašćenja, tj. ništa.
Sa druge strane, u Srbiji imamo svakodnevnu uzurpaciju vlasti.
ma de su prsliJel vam zabavno ovo koliko su prsli naprednjaci?