adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.235
Isto! Guglala sam jer sam pretpostavila da je nemacka pesma kao ona Silent night. A pre toga sam bila u fazonu - zasto pravoslavci nemaju neke simpaticne bozicne pesme kao sto je carol of the bellsšok
nisam znala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto! Guglala sam jer sam pretpostavila da je nemacka pesma kao ona Silent night. A pre toga sam bila u fazonu - zasto pravoslavci nemaju neke simpaticne bozicne pesme kao sto je carol of the bellsšok
nisam znala
Isto! Guglala sam jer sam pretpostavila da je nemacka pesma kao ona Silent night. A pre toga sam bila u fazonu - zasto pravoslavci nemaju neke simpaticne bozicne pesme kao sto je carol of the bells![]()

Ukrajinci su retroaktivno postali kul od rata sa Rusijom, otuda i ta pesmaIsto! Guglala sam jer sam pretpostavila da je nemacka pesma kao ona Silent night. A pre toga sam bila u fazonu - zasto pravoslavci nemaju neke simpaticne bozicne pesme kao sto je carol of the bells![]()
Pesma je iz 1914Ukrajinci su retroaktivno postali kul od rata sa Rusijom, otuda i ta pesma

Taj covpa je sendvicar koji glumi nekakvu opoziciju iz gastarbajtasamo sendvič Srbina spasava, nije Džeg bila luda
Pogledajte prilog 1659791
Pa da, njihova povest postaje kul i pojavljuju se pesme za koje nismo ni znali da postojePesma je iz 1914![]()
Mene je Dick Whistler davno blokirao kada sam mu na lep način objasnio da je debilPa dokad više ovaj teror...
Pogledajte prilog 1659839
Pogledajte prilog 1659841
S druge strane HDZ i SNS mi se nikada nisu javili, jedino su me SDP-njare blokirale, kada sam Peđu nazvao mišem koji viri iz mekinja.
Sad ima i ženuMene je Dick Whistler davno blokirao kada sam mu na lep način objasnio da je debil

cmokić preko drinei ja tebi saljem pusu po rusu
@момоа, volim te.Mene je Dick Whistler davno blokirao kada sam mu na lep način objasnio da je debil
Jesam..Ako imaš baci lmbd link da budem siguran.Je l si gledao Egzorcistu?
Onaj prvi i originalni iz 1973.Jesam..Ako imaš baci lmbd link da budem siguran.
Ima tih egzorcista kolko oćeš
Taj nisam, nadam se da nema mnogo sličnosti sa onim sranjima posle.
Nisi gledao 1973 verziju? Šta bih dao da sam na tvom mjestu, što bi Bebek rekaoTaj nisam, nadam se da nema mnogo sličnosti sa onim sranjima posle
Jesam ofc, moraš malo da spustiš kriterijum za imdb ocenu. Npr umesto 8, stavi 7.5.
Jesi gledao kada jaganjici utihnu? Ja se nešto ne sećam baš detalja...
Nisam gledao ekzorcistu originalnoga. Znači odličan je.Nisi gledao 1973 verziju? Šta bih dao da sam na tvom mjestu, što bi Bebek rekao
Jesam ofc, moraš malo da spustiš kriterijum za imdb ocenu. Npr umesto 8, stavi 7.5

Neki od najboljih filmova imaju ocenu 2.6Nisam gledao ekzorcistu originalnoga. Znači odličan je.
Jaganjce jesam, al se ne sećam baš detalja.
Ma, nema šanse, treba mi nešto da mi okupira mozak, a to ne može neko sralje od 7.5![]()