prsho
Elita
- Poruka
- 15.256
Ja matori doguro dotle I ni makacTi si 202? Pf...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja matori doguro dotle I ni makacTi si 202? Pf...
Pa ne znam šta bi moglo bit, možda imaš problem s rastomJa matori doguro dotle I ni makac
Malo mi falilo za centra a na krilo se nesto nisam snalazioPa ne znam šta bi moglo bit, možda imaš problem s rastom
Tako ti ja gledam basket i razmišljam 'koji kepec ovaj Avramović', ispostavi se da je 193Malo mi falilo za centra a na krilo se nesto nisam snalazio
nema šanseJa matori doguro dotle I ni makac
Razpitaj senema šanse
Kad Sam ja igro svaki mi delovalo nesto vislji Ili vise skociTako ti ja gledam basket i razmišljam 'koji kepec ovaj Avramović', ispostavi se da je 193
ne znam nikog , ali ajde da ti verujemRazpitaj se
Najbolje da me premerisne znam nikog , ali ajde da ti verujem
Idi na sistematski pošalji izveštaj. Sa pečatom. To je to.Najbolje da me premeris
Znaš kad je Ajs Nigrutin rekao da je prestao sa basketom zato što su mu se protivnici neretko nabijali na kobasKad Sam ja igro svaki mi delovalo nesto vislji Ili vise skoci
Kobaz Ili lakat to su bile kriticne tacke za protivnikeZnaš kad je Ajs Nigrutin rekao da je prestao sa basketom zato što su mu se protivnici neretko nabijali na kobas
Da izađeš iz komfora svog kutka među razni narod.Šta to točno podrazumeva?
Nisam siguran da Sam stao sa razvojemIdi na sistematski pošalji izveštaj. Sa pečatom. To je to.
Pa izađem ja tu i tamo, ali se nekako uvek ispostavi da je i meni i drugima (van ove teme) najljepše kad sam međ svoja čet'ri zidaDa izađeš iz komfora svog kutka među razni narod.
Nemoj i ti ...misunderstood itd.
(stilsko 2.lice j.)
Kako se zvao, ako se sećaš, onaj levičar što je dolazio na Biksi 2020? Bio je antivaks i hteo je da ide da se bori za Kurde.Čim izađem odavde postanem glavna tema onog internog moderatorskog chata
Tako sam i ja mislio da je Kari Pešić 172, kad ono 196.Tako ti ja gledam basket i razmišljam 'koji kepec ovaj Avramović', ispostavi se da je 193
MarendaaaKako se zvao, ako se sećaš, onaj levičar što je dolazio na Biksi 2020? Bio je antivaks i hteo je da ide da se bori za Kurde.
Daaa, fck Marenda. Šta li je sa njimMarendaaa
On mi je otkrio ovaj sjajni bend
Ne znam, nema ga jako dugo, ali sećam se da nam je periodično prepričavao anegdote o tome kako je video Đanija na kasi u Maxiju i Kima Bodniju na aerodromuDaaa, fck Marenda. Šta li je sa njim
Ja se sećam da sam bila gotova zaljubiti se kad je rekao to za Kurde, plus je kačio neku sliku i nije bio za bacanjeNe znam, nema ga jako dugo, ali sećam se da nam je periodično prepričavao anegdote o tome kako je video Đanija na kasi u Maxiju i Kima Bodniju na aerodromu
Je, simpy je bio, jako je podsećao na umal' balženopočivšeg fudbalera EriksenaJa se sećam da sam bila gotova zaljubiti se kad je rekao to za Kurde, plus je kačio neku sliku i nije bio za bacanje
Štabalženopočivšeg