момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.187
Mislio sam da si više puta pominjalane sećam se ovog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam da si više puta pominjalane sećam se ovog
Bez sumnje, ne znam samo da li sam krstila red flegomMislio sam da si više puta pominjala
imala si faze kad si ponižavala Džeg zbog odsustva visinene sećam se ovog
Dobro, ja sam parafraziralBez sumnje, ne znam samo da li sam krstila red flegom
ponižavala je prejaka rečimala si faze kad si ponižavala Džeg zbog odsustva visine
dooooobroponižavala je prejaka reč
AHAHAHAHHAŠto mi se sviđa ova hrvatska glasovna promena - prelazak O u L
Imaš to i kod Piroćanaca (prelaz L u O je tako mali pas iz doge mima)Što mi se sviđa ova hrvatska glasovna promena - prelazak O u L
meni je ovaj kanal stalni izvor zabave https://www.youtube.com/@GermanMusicChannel1Što bi rekao Bevc, šta čitate/gledate/slušate?
Sestra mi šalje 87 slika iz Stanbola, od toga na 82 su maćke.Gle što ovaj čmačak razume engleski, pravi tourist trap
Brkonja.Gle što ovaj čmačak razume engleski, pravi tourist trap
Jeste malo razdražen ali ipak zna da treba biti učtiv sa turistimaBrkonja.
Očekivala sam da je ćapi na kraju

Ja bolje da ćutim.Ja sam se poučlanjivala u milion mačijih grupa na FB i onda čak i komentarišem![]()
jel to ovaJa bolje da ćutim.
Najnovija mačeća ljubav mi je Fantomima
Garant ju je ipak ćapio.Jeste malo razdražen ali ipak zna da treba biti učtiv sa turistima
I ja sam, pa su ljudi počeli da objavljuju slike sa mačjih sahrana, "don't leave without giving him some love", ok I'm leavingJa sam se poučlanjivala u milion mačijih grupa na FB i onda čak i komentarišem![]()