Ma nije humor, nego nesporazum. Nego se izgubila nit, a mene mrzi da se vraćam. Jer nebitnoGlupa sam ja za tvoj humor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije humor, nego nesporazum. Nego se izgubila nit, a mene mrzi da se vraćam. Jer nebitnoGlupa sam ja za tvoj humor
Nemoj da se vakcinišete pre togaS njim ću na hadžiluk u Jerusalim kad završi sve ovo
"Preobučeni Azov teroristi bolon", vidiš da nijedan od ovih okolnih stanova u kojima su civili nije uništen
vidi Ario postala Ligijev advokatNije on TO hteo da kaže, nego ne sme Rus da opali kao Amer, da kamen na kamenu ne ostane, a nije da ne može, itd. Što ne znam, možda i jeste tačno uopšte uzev.
Nikad od tebe ArijadnaNego se izgubila nit
Trudim se da budem objektivnavidi Ario postala Ligijev advokat
zadnja vremena
Da, a ti Ruse napadaš :soradzehug:vidi Ario postala Ligijev advokat
zadnja vremena
:soradzehug:
ali ja uopšte ne mislim da je on to hteo da kaže već da je hteo da kaže da su Rusi kao šatro humani i neće da ih pobiju kao zečeve na brzinuTrudim se da budem objektivna![]()
Pa ja sam objektivnaDa, a ti Ruse napadaš :soradzehug:
Teško, nije ligi glup da se vraća na argumente od pre 2 godineali ja uopšte ne mislim da je on to hteo da kaže već da je hteo da kaže da su Rusi kao šatro humani i neće da ih pobiju kao zečeve na brzinu
već "paze"
kad su izlazili iz te faze, podseti nasupali u psihotičnu fazu svoje istorije
Koja traje koliko i njihova povestPa ja sam objektivna
Rusi su stvarno upali u psihotičnu fazu svoje istorije
za vreme Medvedevakad su izlazili iz te faze, podseti nas
Tvoj humor već razumemza vreme Medvedeva
Advokat dlaku menja ali ćud .etcTeško, nije ligi glup da se vraća na argumente od pre 2 godine
imao je i Putin faze kad je bio hot,Jedina simpatična persona je bio Jelcin, čovek je autentična ruska pijandura i američki čovek, s tim što je na kraju postavio ovog satrapa, ali moguće da nije znao u kakvog će se Hitlera pretvorit
Možda prvih 48h njegove vladavine, dok nije napao Gruziju. Ali što kaže ario "nizak muškarac - red flag"imao je i Puton faze kad je bio hot,
Meni se dopadao Hruščov, radnik čovek, kad je govorio u UN kao da je ispred prodavnice sa pivom u ruci. Socijalizam na maks.Jedina simpatična persona je bio Jelcin, čovek je autentična ruska pijandura i američki čovek, s tim što je na kraju postavio ovog satrapa, ali moguće da nije znao u kakvog će se Hitlera pretvorit
ju da sad moram da pazim šta pričam za SakartveloMožda prvih 48h njegove vladavine, dok nije napao Gruziju. Ali što kaže ario "nizak muškarac - red flag"
+ podario Ukrajincima CrimeuMeni se dopadao Hruščov, radnik čovek, kad je govorio u UN kao da je ispred prodavnice sa pivom u ruci. Socijalizam na maks.
Sviđa mi se ovaj pleonazam.kao šatro
Pa nismo rekli ništa loše. Mada da, na vlasti su i dalje ovi što vole Gospodina Vladimiroviča.ju da sad moram da pazim šta pričam za Sakartelo
ne sećam se ovogAli što kaže ario "nizak muškarac - red flag"