момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.208
Mančesta' briljira ponovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ideja za avatar @Jugoslav Čvarak kad se ponovo bude registrirao na neki forum
A ne, ne... nema do ove fotografije:Ideja za avatar @Jugoslav Čvarak kad se ponovo bude registrirao na neki forum
Da, u međuvremenu se ta pamet proširila i na nos, ako si zamjetioA ne, ne... nema do ove fotografije:
Pogledajte prilog 1654101
Šljem je previše malen, zbog toga je skliznuo na vrh nabubrene glave, a sve zbog toga što iz nje isijava tolika pamet, da je bila prisiljena proširiti se.
Da, u međuvremenu se ta pamet proširila i na nos, ako si zamjetio
Ako treba, mozak bi i na guzicu i trbuh izašao, samo da se primi na znanje.Da, u međuvremenu se ta pamet proširila i na nos, ako si zamjetio
Meni samo nije jasno što ode De Hea, kom to zahtjevu ove ekipe on nije mogao odgovoritiMančesta' briljira ponovo

PrekvalifikovanostMeni samo nije jasno što ode De Hea, kom to zahtjevu ove ekipe on nije mogao odgovoriti![]()
Pa i izašao je i na jedno i na drugoAko treba, mozak bi i na guzicu i trbuh izašao, samo da se primi na znanje.
Pogledaj Akira, ako već nisi.Pa i izašao je i na jedno i na drugo
Ne mogu te mange i animePogledaj Akira, ako već nisi.
Razlika je ta, da je Dr. Vojislav Šešelj na iduću razinu evolucije došao trenirajući mozak, dok je Tetsuo najobičnija maloljetna vucibatina iz popravnog doma.
Ima onaj meme, koji je misteriozno nestao, a glasi - We got nuked, what is your excuse?
Je l ti voliš film Lost in Translation?Ima onaj meme, koji je misteriozno nestao, a glasi - We got nuked, what is your excuse?
Sram me priznati... ali još nisam gledao.Je l ti voliš film Lost in Translation?
Nemoj me yebati? Čoveče, obavjezno, meni je to posle Chungkinga omiljeni 'ljubavni' film.Sram me priznati... ali još nisam gledao.
Ma da?Nemoj me yebati? Čoveče, obavjezno, meni je to posle Chungkinga omiljeni 'ljubavni' film.
Kad su svi govorili "Juga je zli rasist za prave", ja sam govorio "Ma jok, samo kvalitetan trol" možda baš zato što sam u tebi prepoznao sebe za 20 godinaMa da?
Surprise, surprise... not.
Kada gledam u prošlost, u tebi vidim sebe, ali ne zaboravi da kada pogledaš u budućnost, ipak postoji mogućnost da ćeš se transformirati u mene.
I prije nego pomisliš da je to katastrofa, možda ipak nije... ponekad, iako povučeš sve prave poteze, to nije ishod koji si planirao, već jednostavno - život.