SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
I to što kažeš..mada vreme leti zabrinjavajuće brzoDaleko je 1. januar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to što kažeš..mada vreme leti zabrinjavajuće brzoDaleko je 1. januar.
Ma ništa, ušemićeš se vremenom, ako ostaneš dovoljno dugo na temiWatt ?
Iz Podgorice.Dođeš iz HN ili? Pa sad ti je taman atmosfera za Kolimu. Jbt, ladno sam zaboravio da je uvrstim u onaj top 10 pick, a verovatno je i u top 5.
Uopa, Titograd. Sjajno.Iz Podgorice.
Atmosfera mi je da bi valjalo da spavam jer ujutru radim, ali šta ćeš, mozak ište svoju hranu.
Dok s druge strane imamo penzosko ćaskanje s primesom muškog starodrugarskog ulagivanja.Sad me zanima ko bi to mogao da bude.
Po pisanju mi izgleda kao neki krosover između lažnog profila forlona i neke forumaljke iz antike.
Sad će valjda zimski praznici taman malo odmora
I to što kažeš

Misliš ova, tvoja temaMeni je ova tema znala proizvodit dopamina u hektolitrima, skoro da nisam morao da tražim druge izvore hormona sriće.

Bilo je i njenih ranijih iteracija, pre ovoga zvala se Bixi. Ovo su samo posmrtni reziduali.Misliš ova, tvoja tema
Hrvat može biti samo jedan.Mozda je Lule rvat citira izvore do pola dokle podržavaju njegov narativ
Šta je ovo kruv ti *****
Pokušaj Hrvata da naprave film. Nikad nije uspevaloŠta je ovo kruv ti *****
Hrvatska komedija, ako ti ne zvuči previše oksimoroničnoŠta je ovo kruv ti *****
Sreća je imati još jednu osobu divnih svjetonazora na temiPokušaj Hrvata da naprave film. Nikad nije uspevalo

Naravno, ako je neko na liniji zamišljam ga kao lepu osobu i obratnoNego, jel uspevate da povežete ( u svojoj) glavi nečije pisanje sa slikom? Dal' vas katkad iznenadi ?
Reci da je ovo srce ironično
Pa jesi se shebes kad vidiš sliku ondaNaravno, ako je neko na liniji zamišljam ga kao lepu osobu i obratno
U tvom slučaju se sjebah, mislio sam da značajno lošije izgledaš (pod pretpostavkom da si ono ti na fotografijama)Pa jesi se shebes kad vidiš sliku onda
Svašta, zar bih se onda ponašao ovako ? Razmisli maloU tvom slučaju se sjebah, mislio sam da značajno lošije izgledaš (pod pretpostavkom da si ono ti na fotografijama)