момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.187
LeftoverkaOnda ću opet da nestanem, to je jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LeftoverkaOnda ću opet da nestanem, to je jasno.
Nezgodna je situacija. Videćeš kad dobiješ putovnicu da ćeš manje komunicirati sa Čvarkom iz razloga da on ne pomisli kako sad treba da ti nešto pomažeLeftoverka
Sa Čvarkom samo preko astrala!Nezgodna je situacija. Videćeš kad dobiješ putovnicu da ćeš manje komunicirati sa Čvarkom iz razloga da on ne pomisli kako sad treba da ti nešto pomaže
IjuSa Čvarkom samo preko astala!
Dostojanstveno lep. Rekla bih i da je kulturan.Eo ga Petar, Kućni. Sauron se ne da videti kao pravi sorserer of dredful power.
Pogledajte prilog 1650220
To će biti interesantno kad se recimo dodeli uloga Ejaju da donese odluku. Tad će dobijati ideje. Znači tehnički ako ga neko autorizuje on već sad može da napravi veliko sralje.Sve što treba da se desi je da u nekom momentu taj prvi dobije sopstvenu ideju
Nešto kao utešno je što je svuda na ovaj ili onaj način swanje a ne samo kod nas.Mislim da kod mene mizantropija nije vezana za geografiju. To su neka saznanja do kojih dođeš kroz neka putovanja, ljudi mi prosto većinski svuda idu na živce na ovaj ili onaj način. Što je dobro, znači da nije čitava priča samo baloney ili trenutna frustriranost Vuqlerom etc.
Vrlo se brzo navikneš na novu realnost kao difoltnu (koliko god da je formalno gledano bolje po svim statistikama) i onda počnu da te nerviraju tamošnje stvari, ljudi i njihove negativne osobine koje uvek štrče u odnosu na pozitivne.Nešto kao utešno je što je svuda na ovaj ili onaj način swanje a ne samo kod nas.

Samo kaj i dalje moraš da ga proptuješTo će biti interesantno kad se recimo dodeli uloga Ejaju da donese odluku. Tad će dobijati ideje. Znači tehnički ako ga neko autorizuje on već sad može da napravi veliko sralje.
Jer ti već sad možeš da od Čet Džipitija tražiš da piše ili reaguje i piše kao xyz.
Hbg, prokletstvoVrlo se brzo navikneš na novu realnost kao difoltnu (koliko god da je formalno gledano bolje po svim statistikama) i onda počnu da te nerviraju tamošnje stvari, ljudi i njihove negativne osobine koje uvek štrče u odnosu na pozitivne.
Kako da se poprave?Vrlo se brzo navikneš na novu realnost kao difoltnu (koliko god da je formalno gledano bolje po svim statistikama) i onda počnu da te nerviraju tamošnje stvari, ljudi i njihove negativne osobine koje uvek štrče u odnosu na pozitivne.
Ljudi? Gde znam.Kako da se poprave?
Moja lista razloga zašto ne SkandiOk, možda je moja Skandi izuzetak, tamo nisan bio, dopuštam mogućnost da njome hodaju Božice i Bogovi.![]()
A i kako dobiti vizu, realnoMoja lista razloga zašto ne Skandi
loše vreme
sve manje bezbedno na ulicama
mnogo pacova
država gura nos previše u život
Udaš se za Kroata, plaćaš mu 300€ mesečno određen broj godina, na primer. Ili u kešu.A i kako dobiti vizu, realno
Jel može za Hrvaticu?Udaš se za Kroata, plaćaš mu 300€ mesečno određen broj godina, na primer. Ili u kešu.
Lično znam 2 slučaja.
To je dobro razrađen model među našima gore.
Razlozi za:Moja lista razloga zašto ne Skandi
loše vreme
sve manje bezbedno na ulicama
mnogo pacova
država gura nos previše u život
Loše vreme
Srdačna hladnokrvnost sa primesama autizma kao nacionalna osobina
Kajsa
Prelepi ljudiVerovatno.Jel može za Hrvaticu?
Kao latentni autista cenim njihovu hladnoću.Razlozi za:
Loše vreme
Srdačna hladnokrvnost sa primesama autizma kao nacionalna osobina
Kajsa
Prelepi ljudi
Smisao za humor im je žasu u basu, ali te potrebe namirim ovde.