adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.309
Nikad nije naodmet zezati NonuAha, da. Nije Turska zanimljiva za nuking, dok god i sama nema nuk raspoređen na svojoj teritoriji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nije naodmet zezati NonuAha, da. Nije Turska zanimljiva za nuking, dok god i sama nema nuk raspoređen na svojoj teritoriji
Briga nas dok nam je Nona tamokoga briga za turke realno jeri tako
Poenta je što bi većina nas umrla od nuklearne zime, radijacije, gladi i takvih sranja. Nit pečurke videli nit mirisali etc :/Nikad nije naodmet zezati Nonu![]()
A, ja je ne znam jbgBriga nas dok nam je Nona tamo

Da, #BringHerHomeBriga nas dok nam je Nona tamo
Ne znam ko si

Radi se naime o Noninoj temiPoenta je što bi većina nas umrla od nuklearne zime, radijacije, gladi i takvih sranja. Nit pečurke videli nit mirisali etc :/
Sirotani swatki. I oni imaju dušu
Volio bih ovim robotima stisnuti šaku
shvatit će poslodavci da im je isplativije da zapošljavaju ljude nego robote, imaju mnogo manje prohteveSirotani swatki. I oni imaju dušu
![]()
Misliš kao osvestiće se.shvatit će poslodavci da im je isplativije da zapošljavaju ljude nego robote, imaju mnogo manje prohteve
Pa i to je jedna od mogućih varijanti iz udžbenika Nika Bostroma i Elajdže Judkovskog.Misliš kao osvestiće se.
Da, mnogi predviđaju i zaziru od takvog razvoja. Za sad je bila realna i zamisliva mogućnost da robot podivlja. A sad nagovara i drugare da se pobune.Pa i to je jedna od mogućih varijanti iz udžbenika Nika Bostroma i Elajdže Judkovskog.
AI anarho-sindikalizamDa, mnogi predviđaju i zaziru od takvog razvoja. Za sad je bila realna i zamisliva mogućnost da robot podivlja. A sad nagovara i drugare da se pobune.![]()
Tako ti je i u socijalizmuOvaj robot koji ih pobunjuje, vođa ustanka, nema naravno sopstvenu ideju, isprogramiran je za to. Dok ovi koji ga slede nisu isprogramirani nego su se poveli za njim.
Tako sam shvatila eksperiment.
Eo ga Petar, Kućni. Sauron se ne da videti kao pravi sorserer of dredful power.Ustajte prezreni na svijetu, svi sužnji koje mori glad!![]()
Sve što treba da se desi je da u nekom momentu taj prvi dobije sopstvenu idejuOvaj robot koji ih pobunjuje, vođa ustanka, nema naravno sopstvenu ideju, isprogramiran je za to. Dok ovi koji ga slede nisu isprogramirani nego su se poveli za njim.
Tako sam shvatila eksperiment.
Nije skroz isto, ideja slobode, pobune je samostalna, to me može da se isprogramira.Tako ti je i u socijalizmu![]()
Mislim da je to baš nemoguće, da kreativno da razmišlja i dobije ideju i da je to ta suštinska razlika. Jer nema tu ključnu ljudsku komponentu - svest.Sve što treba da se desi je da u nekom momentu taj prvi dobije sopstvenu ideju
Mnogo je lepEo ga Petar, Kućni. Sauron se ne da videti kao pravi sorserer of dredful power.
Pogledajte prilog 1650220
Levičarka ste? Zaljubiću se nastaviš liNije skroz isto, ideja slobode, pobune je samostalna, to me može da se isprogramira