момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.178
Previše mi je intimno, znam za gomilu slučajeva akcidentalnih erekcija i svaceg neceg. Jedino ako bih mogao biti u šorcu i majici.nije to to
šta ima da ti bude neprijatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Previše mi je intimno, znam za gomilu slučajeva akcidentalnih erekcija i svaceg neceg. Jedino ako bih mogao biti u šorcu i majici.nije to to
šta ima da ti bude neprijatno
uplivi vodolije+ ovna+ blizanaca, konjunkcije i aspekti sa UranomNe piše u zvezdama da je neko gej
Ni test dužine prstiju nisam prošla, vrvt sam i u horoskopu strejt. Najviše bi.uplivi vodolije+ ovna+ blizanaca, konjunkcije i aspekti sa Uranom
My country gave AC current
Da Kroacija zna koliko je hvališ, dala bi ti putovnicu odmahMy country gave AC current
Nije više ni poustašiti se pičkin dimDa Kroacija zna koliko je hvališ, dala bi ti putovnicu odmah
AHAHAHAHAHAHAHAmislim da je Bog stvorio ovaj narod samo da bi mogao da kaže opara cgr cgr cgr
Faaak. Jel zgrada kolko tolko pouzdana?hop cup zadrmala se zgrada
opičio nas zemljotres
ali sve je ok
ovo je verovatno najjači koji sam osetila u šifotu
drhtale mi ruke bukv

ma nije to sad bilo da će da se bukv zadrma ali zatreslo se, onako nekako odvratno,Faaak. Jel zgrada kolko tolko pouzdana?
Bježi, nemoj da budeš 1 od 5milionahop cup zadrmala se zgrada
opičio nas zemljotres
ali sve je ok
ovo je verovatno najjači koji sam osetila u šifotu
drhtale mi ruke bukv
odvratan osećaj
Moraš nam se predstaviti ko si, mi ne razgovaramo s nepoznatimajell gay ako neko slusa zorza majkla, doduse jednu pesmu![]()