Kafić Bife Doris

Ne znam.
Da znam, ne bi ovdje tipkao s tobom, bio bi na nekom drugom mjestu.
Pa sve da je i uvid u nešto onostrano, kao što si i sam napisao - odazvale su se budale.
Da, nije svatko Reganine sreće da iz prve prizove Pazuzua. Kada ti se micala ta čaša/pfening, šta god, je l si ti prvo micao prst pa se za njim pomerao predmet ili obratno?
Misli što hoćeš, ali Ouija je po meni dječja posla i nema koristi baviti se tim glupostima. Navodno postoje ljudi koji su si zbog toga zakomplicirali život.
U Njemačkoj postoje grupe samopomoći, tzv. "anonimnih prizivatelja".
Mišljenja sam da su to uglavnom lujke, ali tko zna.
Pa kako dječja posla, ako su ljudi zakompliciraju život zbog toga? Šta misliš da je najgore što može da se dogodi, kakva su iskustva poštenog naroda?

Da, nije svatko Reganine sreće da iz prve prizove Pazuzua. Kada ti se micala ta čaša/pfening, šta god, je l si ti prvo micao prst pa se za njim pomerao predmet ili obratno?
Kao da je naelektrizirano... praktički čaša (novčić u mom eksperimentu) vuče kažiprst.
Jednostavno slijedi, nemam pojma kako to objasniti.
Pa kako dječja posla, ako su ljudi zakompliciraju život zbog toga? Šta misliš da je najgore što može da se dogodi, kakva su iskustva poštenog naroda?
Čitao sam svjedočanstva da su neki ljudi nakon toga išli na razgovore.

Pojma nemam, nikada nisam imao potrebu pričati s psihijatrom u vezi Ouija, zbog toga što bi me možda uputio specijalistu, tako da ne znam.

Kao da je naelektrizirano... praktički čaša (novčić u mom eksperimentu) vuče kažiprst.
Jednostavno slijedi, nemam pojma kako to objasniti.
A je l bi moglo i bez prsta, je l si probavao možda? Moguće da je neki elektromagnetizam, ko zna
Čitao sam svjedočanstva da su neki ljudi nakon toga išli na razgovore.

Pojma nemam, nikada nisam imao potrebu pričati s psihijatrom u vezi Ouija, zbog toga što bi me možda uputio specijalistu, tako da ne znam.
Da, moja sestra recimo. Ona smatra da svi vjernici zaslužuju lječnika.

Ali kako misliš da mi kao fanu Exorciste ovo ne bude interesantno. To je kao da mi Pesho kaže da u Švedskoj žene hodaju sa oreolima na glavi i isikavaju božansku supstancu - naravno da bih poverovao!

Back