Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
mislili ste da ne postoje veći zaluđenici od Srbadije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idioti.mislili ste da ne postoje veći zaluđenici od Srbadije
Pogledajte prilog 1702063
vi ste odgovor ovimaIdioti.
Na drugoj strani Mađarska, Srbija i Grčka će potpisati sporazum.

E, ali gledaj ti ironije Hrvati brane Kosovo od Srba...vi ste odgovor ovima![]()
![]()

Kad sam video da su Cro, Kos i Alb napravili trojni pakt skoro sam od sreće zaplakaomislili ste da ne postoje veći zaluđenici od Srbadije
Pogledajte prilog 1702063
Enver Hodja I Broz se posthumno druzeKad sam video da su Cro, Kos i Alb napravili trojni pakt skoro sam od sreće zaplakao

Krčkaju se u loncu zajednoEnver Hodja I Broz se posthumno druze
A vidis Todor Zivkov proterao Turke iz Bugarske....a Josip pustio albance na Kosovo a istodobno oterao talijane iz IstreKrčkaju se u loncu zajedno
To samo nije jasno komunjarama zaluđenim da je Tito bio otvoreno protiv Srba.A vidis Todor Zivkov proterao Turke iz Bugarske....a Josip pustio albance na Kosovo a istodobno oterao talijane iz Istre
Pa I drug Dugasvili ga je htio likvidirat mislim da je bio prosrpski orijentisan taj GruzinTo samo nije jasno komunjarama zaluđenim da je Tito bio otvoreno protiv Srba.
Msm, nije to on ni krio, uostalom Srbi ga umalo ubiše u prvom svetskom ratu.
Ah more bit' al ne mora značit' .Pa I drug Dugasvili ga je htio likvidirat mislim da je bio prosrpski orijentisan taj Gruzin
U prvu Jugoslaviju ušle tri nacije, iz druge izašlo bezmalo 6+.Uostalom samo Srbi robijase na goli otok I poneki crnogorac jer su bili za Kobu
Momo ne možeš biti u isto vrijeme lebralnih demokrat, i komunjarah najgore sorte.
Kako ne može, a Radina Vučetić, Dubravka Stojanović i dr.Momo ne možeš biti u isto vrijeme lebralnih demokrat, i komunjarah najgore sorte.
Momcilo bas Duci je prico da mu je otac bio u logor u kraljevinu Shs pa zatim u logor kod broza kao informbirovac...dal si svestan da je takvih principijelnih ljudi na prste jedne ruke nabrojiti
Izgleda kao sa ima svrš![]()
Tražim najvećega ajrola, samo mi ovo nudi
Milo Đukanović etc..elita, u pravu si.Kako ne može, a Radina Vučetić, Dubravka Stojanović i dr.
Dobar je Duci, taman ti se dojmi ovaj čovjek je genij, kad od jednom ga prenese :/Momcilo bas Duci je prico da mu je otac bio u logor u kraljevinu Shs pa zatim u logor kod broza kao informbirovac...dal si svestan da je takvih principijelnih ljudi na prste jedne ruke nabrojiti
Cerka mu je usla u sps kao poslanica to bi mogao biti problem u doslednosti a I prijvatanje nacionalne penzije koju drzava dodeljuje sportistima na ustrb radnicke klase za koju se zalazeDobar je Duci, taman ti se dojmi ovaj čovjek je genij, kad od jednom ga prenese :/