- Poruka
- 86.664
pa braaaate abaraaaaaaate prdnosam <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeri ti to momčilo davao neke uputemene teško jer izgledam jako dobro
ti si prosek neki![]()

Razumem ironiju kod druge rečenice, ali prva je skroz na mestumene teško jer izgledam jako dobro
ti si prosek neki![]()
Ispravila sam ovo u govoru.a ni o cemu
tri reci beibeIspravila sam ovo u govoru.
Ranije sam govorila " o ničemu "
jbga
pita od jabukauglavnom napravio sam gibanicu pa mi bi malo pa i pitu od jabuka
pa sam zvao moju maiku da kaze na spikerfon sretjnoj dobitnici trenutacnoj koliko je ona zapravo srecna

jos malo i griza i limuna i cimeta i vanilinog injaaaaupita od jabuka![]()
Ma dobar je lik, nećemo sad da ga ženimo, jel tako?Razumem ironiju kod druge rečenice, ali prva je skroz na mestu
Šteta da samo jedna osoba uživa u njegovom niskom procentu masti u telu. Treba ga izvesti na terazije i pustiti dame da ga očerupaju.Ma dobar je lik, nećemo sad da ga ženimo, jel tako?![]()
hahahahhaahhaŠteta da samo jedna osoba uživa u njegovom niskom procentu masti u telu. Treba ga izvesti na terazije i pustiti dame da ga očerupaju.
Jel to Severozapad neko mnogo lep? Kako da ga samo ja nisam videla?Šteta da samo jedna osoba uživa u njegovom niskom procentu masti u telu. Treba ga izvesti na terazije i pustiti dame da ga očerupaju.
Nađem jednu ženu i sad sam u iskušenju da nekom pokažem

Kako bre nisi baš sam se kačio i previše ...al' zapravo nisam, takoreći prosek neki onoJel to Severozapad neko mnogo lep? Kako da ga samo ja nisam videla?
Bez obzira , super si i ovako.Kako bre nisi baš sam se kačio i previše ...al' zapravo nisam, takoreći prosek neki ono
pa okači da te vidimo ako si se već kačioKako bre nisi baš sam se kačio i previše ...al' zapravo nisam, takoreći prosek neki ono
Pa možda je catfish, ali ja mu verujem da je on, kao i Jugoslavu za prizivanje duhovaJel to Severozapad neko mnogo lep? Kako da ga samo ja nisam videla?
Ja imam još jednu titulu koju delim sa Slavenompa okači da te vidimo ako si se već kačio
mi nismo ovde osuđujući, Momo i ja važimo za najružnije forumaše u istoriji Krste