pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.877
Možda tebe radi , ali meni ne ide uz kafu.To ti kažem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda tebe radi , ali meni ne ide uz kafu.To ti kažem![]()
Sve ti je lepo rekao, sram te bilo.
https://forum.krstarica.com/threads...gleski-kao-drugi-jezik.1046930/#post-52093950Sve ti je lepo rekao, sram te bilo.

sta mislis prezire li Hrobi vise tebe, dezertera i izdajicu, ili mene, nekoga ko se preverio u katolicanstvo iz oportunih razloga?
Mene naravno.sta mislis prezire li Hrobi vise tebe, dezertera i izdajicu, ili mene, nekoga ko se preverio u katolicanstvo iz oportunih razloga?
Čekaj, Hrobi je prekosavac? Au, sad mi je potonuo u očima k'o Titanik.Mene naravno.
Hrobiša je BiH katolik, a za njega ne postoji veći zlikovac nego izdajnik hrvatskog plemena, kojem realno gledajući, on, barem u biološko-antropološkom smislu, nikada nije pripadao.
Kao i svaki pošteni Srbin.I drago mi je da si se pohrvatio iz oportunih razloga, u mojim očima ti je to plus velik kao Ursa major.
![]()
Kako se zove knjiga, ima li kod nas ili moram u pdf-u sa libgenaRazmisljam si uzeti Ovu fotografiju posto Sam vec uzeo I procitao Fransiskovu knjigu
Pogledajte prilog 1833552
Kako se zove knjiga, ima li kod nas ili moram u pdf-u sa libgena
Odlično, da li vredi ili je opšte mesto?Pogledajte prilog 1833616
Ja Sam je citao u hrvatsku verziju na srpskome nema...
Opste je Ali nekako me njegova prica uljuljkala u neku srednju klasu Argentine koju prizeljkujem...velika obitelj,sluzbovanje,namestanje kockica I neka utopisticka mantra sa statistikama I podacima koje bi Nas trebalo trgnutiOdlično, da li vredi ili je opšte mesto?
Da, katolici su pametno prihvatili postojanje klimatskih promena, za razliku od ove naše bagre mordorske, pa nas upozoravaju.Opste je Ali nekako me njegova prica uljuljkala u neku srednju klasu Argentine koju prizeljkujem...velika obitelj,sluzbovanje,namestanje kockica I neka utopisticka mantra sa statistikama I podacima koje bi Nas trebalo trgnuti
Jos Sam u zalosti za Franciskom tako da nisam ni ispratio tko je novi poglavnikDa, katolici su pametno prihvatili postojanje klimatskih promena, za razliku od ove naše bagre mordorske, pa nas upozoravaju.
Jel si video što je novi Pape blagosiljao rejv?
Neki istoimenik Pajkića mlađegJos Sam u zalosti za Franciskom tako da nisam ni ispratio tko je novi poglavnik
A isto sto neznam tko su Ovi svi patrijarsi poslje GojkaNeki istoimenik Pajkića mlađeg
Čobani, budaleA isto sto neznam tko su Ovi svi patrijarsi poslje Gojka