Biciklizam

93f275e55413d32cb4c29e7b8a34cec8340e26300ea1b5ca.jpg

sr suntour XCT, feder bato :D iskreno odlično me služi iako nije neka. Pogledaj polovne na Cikloberzi, možeš da naletiš kod tote ili ovako, na neku dobru (malo korišćenu) suntour-ovu vilu za 3-4k :)

odlična je vazdušna, al koštaće te vila kao pola bajsa :D

- - - - - - - - - -

ova je dno što se vila tiče, ali me služi već 2 godine. A mahom po šumi i vozim, tako da nemaš brige - nećeš da pogrešiš :)

U ponedeljak fruskogorski mtb maraton.Ali najavljuju los dan tako da necu ici.Mislio sam ici na mali.Zadnjih dana sve sto sam planirao da vozim odgadjam.15.05.Planiram voziti 80-100km u N.P.Nera.Do Bele Crkve autom a onda u Rumuniju biciklom.Ako i to kisa ne odgodi.

Da i to iz visegodisnje , moglo bi se reci i "visedecenijske" :D .navike i sad se tesko odlucujem na promene te vrste ...
Madaaa, ko zna ...? :think:
Skinuti vilu , premontirati volan i centrirati tocak i nije preteran posao , ako bas ...bas "dodje do toga" ...:D

Ma ko te upozorio to nece biti niko iskusan,prosto ima neko ko prodaje svoj bajs i moze uvaliti svasta od delova da riknjava i napukle ramove,ako uzimas od nekog posrednika ,koji ima gomilu bajseva i ko zna koja je ruka po redu,on nema konkretno nameru da prevari jer uglavnom nema pojma sta prodaje,dakle lako se moze desiti da gledas delove i ti njemu pricas sta prodaje i kakvo je stanje,povedes nekog iskusnijeg,duzi trgovci svakako izlaze u susret ako nesto nije kako treba i vracaju novac,ali moze se lako utvrditi ispravnost odmah,i po istrosenosti i ogrebotinama vidi se koliko je koji deo vozen

Back