Biciklizam

Ja napravim svaki drugi dan turu od 50-ak km po fruškoj gori. Evo malo da se pohvalim jedna slika.

Screenshot_2015-07-27-17-49-30.png

Kolko ste vi inače najviše razvili brzinu?? :)

Ne patim nešto od brzine...Nisam ni merio ali verovatno 40, 50 na sat...Na nekoj nizbrdici...Uglavnom vozim srednjom brzinom, 10-20 na sat...Volim da krstarim, opušteno...

Do manastira nismo stigli - izgubili smo se u šumi pa nas je mrak uhvatio :mrgreen: inače fina vožnja, oko 45km. Od toga 20km kroz šumu.

evo i par slika

Prilozi

• WP_20150813_17_50_32_Pro.jpg
    WP_20150813_17_50_32_Pro.jpg
    87 KB · Pregleda: 3
bilo je par padova, na sreću snimljeni su :mrgreen: a što se kočnica tiče, ovi sa disk kočnicama su nadrljali - od prašine su im skroz otišle kočnice. Dok se V-Brake opet odlično pokazao, samo dobre pakne i brige nema :D

Kako to majku mu, Mislio sam da su disk kocnice bas namenjene za voznju van puta. pogotovo ako je nizbrdo pa ima dosta kocenja. Da nije problem u kvalitetu tih kocnica:think:

Kako to majku mu, Mislio sam da su disk kocnice bas namenjene za voznju van puta. pogotovo ako je nizbrdo pa ima dosta kocenja. Da nije problem u kvalitetu tih kocnica:think:

jesu, ali one su neuporedivo bolje što se blata tiče, v-brake je skoro neupotrebljiv po blatu. Ali za ovo vreme što vozimo, kad god je prašina i duža tura, disk zabrlja. To je bar iz našeg iskustva.

Sto se kvaliteta kočnica tiče, jedan drugar ima SLX čeljusti sa orginalnim paknovima, dugi ima 5-- ne mogu tačno da se setim koje al on je kupio ovako paknove.

Poslednja izmena:
Malo skrećem sa teme zanima me da li je neko od vas ikada putovao na biciklu? Vidim da vas ima ozbiljnih biciklista ovde pa me zanima....
Pod putovao podrazumevam ture od hiljadu i više kilometara.
Ja imam ceo septembar slobodan i polako se spremam da negde krstarim, da li bi bilo zainteresovanih? :)

Back