Bicikla, iliti da li me voli

Antigon@

Elita
Poruka
16.980

Vraćam se sa posla i čujem kako da neko iza mene zvrcka zvoncetom od bicikle. I pošto nema nikog u blizini, znam da to meni neko zvoni. Tu počnem da se jedim :evil: jer mi to liči na ono zviždanje i dobacivanje na ulici. Namerno se ne okrećem, čekam da mi se biciklista približi i spremam se za verbalni sukob. Kad me je sustigao, ja pogled naaa deeesno, kad ono, međutim, :heart:izabranik srca moga!!! Odmah prestanem da se ljutim, a onda se raznežim jer on silazi sa bicikle, gura biciklu i ide sa mnom prema mom stanu. Ne razgovara ni o čemu bitnom, a i ne gleda me nešto posebno dok pričamo.
Ovde sledi pitanje. Da li je taj silazak sa bicikle dovoljan povod da mislim da me voli. Šta misle žene?
Pošto sam videla da ovde piše i puno muškaraca, za njih sledi pitanje : zbog kakve biste žene sišli sa bicikle.
Napominjem da se vidi da nije vozio biciklu rekreativno zato što je na volanu imao sa obe strane okačene kese sa pazarom.
Nemojte mi reći da treba da ova pitanja postavljam kod Tinejdzera, jer oni i sami ne znaju :( da tumače ljudske motive i postupke.
Nemojte mi reći da treba da ga pitam da li me stvarno voli jer to spada u retorsko pitanje, a dobijam i retorski odgovor.

Životna ironija je da sam nakon tri-četiri minuta hodanja sa njim shvatila krajnji cilj, ali o tom, potom.
Ipak, dragocen mi je podatak koji si mi dao o težini vožnje kad je volan opterećen. A bicikla je pravi krš. Sličnu je vozio moj otac : ogromni točkovi, starinski volan, boja slonove kosti na bicikli izgubila sjaj zbog starosti.

Kad ga sretnem reći ću mu : "Šta se foliraš kad mi Minjon rekao da me voliš!"

...pa vidi ovako... sigurni pokazatelji voljenja, u procentima:

1. korišćenje zvonceta od 17 do 24%
2. silazak sa bicikle od 34 do 49%
3. neobavezan razgovor od 28 do 38%
4. nije te posebno zagledao 42 do 45%
5. imao je i kese to vuče vrlo bitnih 12%

...mrzi me sad da sabiram, ali to je to, voli te...:)

...što ga nisi pozvala u stan na kaficu...?... imali bi više informacija...:lol:

i malo to pitanje zbog kakve zene bi sisli s bicikle..neki bi zbog neke bas ostali na njemu na visini dokazivajuci superiornost i da mu se zena divi kako je spretan i velicanstven..a neki bi vaspitano ispostovali sagovornika i slustili se na njegov nivo..u smislu tocak-zemlja..opet kazem mali je to prostor za manevrisanje s kesama..ti pored..trotoar..prolaznici..parkirani automobili..sto ne znaci da te ne voli naravno:D

...pa vidi ovako... sigurni pokazatelji voljenja, u procentima:

1. korišćenje zvonceta od 17 do 24%
2. silazak sa bicikle od 34 do 49%
3. neobavezan razgovor od 28 do 38%
4. nije te posebno zagledao 42 do 45%
5. imao je i kese to vuče vrlo bitnih 12%

...mrzi me sad da sabiram, ali to je to, voli te...:)

...što ga nisi pozvala u stan na kaficu...?... imali bi više informacija...:lol:

Nije bilo vreme za kafu, nego za ručak. Ako mu kažem : ajd da pijemo kafu, on će da me nogira jer se vidi da mora da odnese pazar kući. Kafa se predlaže u pravo vreme. Nisam ni ja kuče od juče. Pitaj ti mene slobodno za još poneku informaciju.

i malo to pitanje zbog kakve zene bi sisli s bicikle..neki bi zbog neke bas ostali na njemu na visini dokazivajuci superiornost i da mu se zena divi kako je spretan i velicanstven..a neki bi vaspitano ispostovali sagovornika i slustili se na njegov nivo..u smislu tocak-zemlja..opet kazem mali je to prostor za manevrisanje s kesama..ti pored..trotoar..prolaznici..parkirani automobili..sto ne znaci da te ne voli naravno:D

A jeste, i ja sam primetila da neki muškarci pokazuju dominaciju na bicikli !!! Čudo jedno. Neko zna da se fraeriše (da ne kažem ono drugo) i na bicikli. A neki nesigurni u sebe ni u mercedesu ne znaju da veličaju ego. Nije bilo mnogo prolaznika, ja na trotoaru, on na kolovozu, parkirane automobile zaobilazim ja, a ne on.

Jes majku mu i ja sam se pitala da l muškarce žulji sedište kao nas.
Nema ga na Forumu onaj što se potpisuje kao Bicikla, taj bi verovatno najstručnije objasnio fenomenologiju vožnje bicikle. Mada, ni Dzordzi nije tanak u toj problematici.
e kad si pomenula tog naseg biciklu,tu je on,al sve zakljucao,valjda da ga ne smaramo,a ja bas htela da ga pozdravim

Poslednja izmena:
А јел носио те кесе кад је сишао са бајса у рукама или је ставио обе на гувернал, што је посебна вештина.
Много то говори о човеку.

Tri kese su bile na volanu (nisam znala da se zove guvernal, baš sam neprosvećena masa).
Posle sam videla sadržaj kesa :
Kesa nambr one (samo što nije pukla): dva hleba, jogurt
Kesa namber tvo : ukoričene dve fascikle
Kesa namber tri : patike i cipele, muške

Tri kese su bile na volanu (nisam znala da se zove guvernal, baš sam neprosvećena masa).
Posle sam videla sadržaj kesa :
Kesa nambr one (samo što nije pukla): dva hleba, jogurt
Kesa namber tvo : ukoričene dve fascikle
Kesa namber tri : patike i cipele, muške

Истерали га из куће, па спава у парку. Али је добро то што учи, вредан је и преслвачи обућу, биће нешто од тог младића. Често те воли, има наде за вас. Можеш и да му помогнеш, да му се нађеш.
Још кад бих знао и да ли је бицикл имао куфер-трегер...?

Back