Bicharke na travi...

Bleak WinterFullMoon

Aktivan član
Poruka
1.887
SisaDaPimp:
One ne pljuju politicare, nego pljuju sponzoruse i sponzore tih sponzorusa... kapiras..

Ja ne shvatam sto si se ti tako primio na to.Kao da ti treba ne znam ni ja kakva hrabrost i talenat da bi radio to sto njih 2 rade...ma daj molim te...
Pokusaj da cenis nesto sto vredi...a ne stihove dve glupe narkomanke koje moze svako da naklapa...
'Shipovala rac,shipovala rac...' - veoma visokoumno zar ne?

SisaDaPimp

Aktivan član
Poruka
1.140
Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:
One ne pljuju politicare, nego pljuju sponzoruse i sponzore tih sponzorusa... kapiras..

Ja ne shvatam sto si se ti tako primio na to.Kao da ti treba ne znam ni ja kakva hrabrost i talenat da bi radio to sto njih 2 rade...ma daj molim te...
Pokusaj da cenis nesto sto vredi...a ne stihove dve glupe narkomanke koje moze svako da naklapa...

Brate sto se tice vrednosti HH txtova znam mnogo vise od tebe o njihovoj vrednosti, jer i sam ih pisem, i nisam ja rekao da su njihovi txtovi prva liga niti sta znam, samo devojke su zanimljive, i ja kad sam cuo za njih bio sam u fazonu koje su ovo droljice, ili sta je ovo jbt.. al posle sam ono opusteno zgotivio na neki nacin, nisam njihov veliki fan ali ono, ako devojke zele tako da rade neka rade.. one zele da kazu kroz txtove sta ih nervira, pa neka izvole kapiras.. tako da ono glupo je raspravljati o ukusima i misljenjima, kad svi znamo da su i ukusi i misljenja razlicita kod ljudi.. POz

Gost
SisaDaPimp:
Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:

Brate sto se tice vrednosti HH txtova znam mnogo vise od tebe o njihovoj vrednosti, jer i sam ih pisem, i nisam ja rekao da su njihovi txtovi prva liga niti sta znam, samo devojke su zanimljive, i ja kad sam cuo za njih bio sam u fazonu koje su ovo droljice, ili sta je ovo jbt.. al posle sam ono opusteno zgotivio na neki nacin, nisam njihov veliki fan ali ono, ako devojke zele tako da rade neka rade.. one zele da kazu kroz txtove sta ih nervira, pa neka izvole kapiras.. tako da ono glupo je raspravljati o ukusima i misljenjima, kad svi znamo da su i ukusi i misljenja razlicita kod ljudi.. POz

brate moj si idol i sve brishem sto je bilo agresivno
nego s texticima mozesh pare da zaradish, pa ti vidi...to kazem za onog sto se smeje svojim recima

Bleak WinterFullMoon

Aktivan član
Poruka
1.887
Anonymous:
SisaDaPimp:
Bleak WinterFullMoon:
SisaDaPimp:

brate moj si idol i sve brishem sto je bilo agresivno
nego s texticima mozesh pare da zaradish, pa ti vidi...to kazem za onog sto se smeje svojim recima

To Sisa: Naravno da je glupo raspravljati o ukusima.Ja samo kazem da textove koje njih dve pisu moze svaki klinac da ti nalupeta (mozda cak i bolje nego njih dve).Druga stvar je ta da se njima ne treba uopste diviti jer to sto oni rade NEMA AMA BAS NIKAKVU UMETNICKU VREDNOST.Dakle jedino sto moze to je da te (mozda) malo nasmeje,odnosno da ti bude simpaticno.Ja o tome pricam...kapiras sad?

To Gost: Znaci da umirem od gladi i da mi pare ocajnicki trebaju ne bih zaradjivao na taj nacin.Mislim da je poenta boriti se protiv budala koje na taj nacin zaradjuju pare,prodaju kich i shund ljudima.Pre bih se ubio nego recitovao idiotske sopstvene textove za pare...

B

bitcarke ku***

Gost
e da kad je vec neko pomenuo za te bedakushe da jedna od njih ,,balerina,, bila,ta koja god da je ,kuchka je nevidjena,mateijalista glupi.j***m ti taj fakultet koji je dozvolio da one budu studenti.ta droca je bila sa onim lazom iz eyesburna i non stop ga je zajebavala da je seljak iz leskovca i stalno mu nabijala na nos.uzimala mu pare ,trpala se u spot ,,agony,, sve stvari od sponozra ..dzegera,,ona je uzela...tako da nimalo nije ok,niti cool.....ocajno je zaista kakve devojke smeju da pevaju sponzorusama kad su one same.

Gost
bitcarke ku***:
e da kad je vec neko pomenuo za te bedakushe da jedna od njih ,,balerina,, bila,ta koja god da je ,kuchka je nevidjena,mateijalista glupi.j***m ti taj fakultet koji je dozvolio da one budu studenti.ta droca je bila sa onim lazom iz eyesburna i non stop ga je * da je seljak iz leskovca i stalno mu nabijala na nos.uzimala mu pare ,trpala se u spot ,,agony,, sve stvari od sponozra ..dzegera,,ona je uzela...tako da nimalo nije ok,niti cool.....ocajno je zaista kakve devojke smeju da pevaju sponzorusama kad su one same.
Ma ne seri da je to za Lazu istina?! Au j**te,sad ih jos vise mrzim!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Bleak WinterFullMoon

Aktivan član
Poruka
1.887
ne da je bezveze...nego bruka
s739.gif

Betty

Elita
Poruka
21.481
SisaDaPimp:
Bicharke su konza.. Stvarno ribe su loode max, ono rspct za njih sto imaju muda da tako nesto kazu u javnosti, jer nema mnogo riba koje bi 10i deo tog smele da kazu javno, a kamoli to sto one.. A plus svidja mi se to sto su svi ti txtovi u stvari upucene fensi ribicama i sponzorusama.. Ono prozivke su samo takve, i ne kapiram ove ribe sto ih mrze, ste se vi nasle prozvane u tome, ako jeste samo dokaz vise da ste sponzorusice i droljice..

aaaaa....samo fenserke ne bi spavale sa konjem ili menjacem auta, jel? :?

StrAAvAA

Početnik
Poruka
1
Ljudi, morate da shvatite da niste kompetentni da raspravljate o temama ovakvog tipa. Da bi mogli da pljujete likove koji rade Rap ili bilo koji vid Rap-a, morate imati nesto svoje od te muzike. Sve ono sto one ili oni rade je proizvod ulozenog truda o kome ne vredi ''blebetati''.
Samo je jedna stvar gora od blamiranja, a to je ne uraditi nista. I zbog toga postujem nihovu propalu trku za slavom. Ljudi koji ce ih podrzavati ce postojati sve dok ih i sami ne zaborave.
I zato :dontunderstand: zasto ne CENITE tudju umetnost, jer ako CENITE nesto ne mora da znaci da vam se to nesto svidja.
Pozz iz Underground-a...