Biće tumbanje po celom svetu

Gruban

Buduća legenda
Banovan
Poruka
48.996
Sve se odvija ili odigrava kako je predvideo čuveni prorok deda Miloje.Pre dvadesetak godina rekao je Biće tumbanje po celom svetu i niko mu nije verovao a evo sad vidimo da rat svecki samo što nije i da se na sve strane ljudi ubijaju kao zverovi.
Šta nam je činiti ? Šta naše državno i partijsko rukovostvo planira i kome će se carstvu Srbija prikloniti ?

Sve se odvija ili odigrava kako je predvideo čuveni prorok deda Miloje.Pre dvadesetak godina rekao je Biće tumbanje po celom svetu i niko mu nije verovao a evo sad vidimo da rat svecki samo što nije i da se na sve strane ljudi ubijaju kao zverovi.
Šta nam je činiti ? Šta naše državno i partijsko rukovostvo planira i kome će se carstvu Srbija prikloniti ?
Problem je sto ovo jedno carstvo ne da drugom da postoji i plus da bude vece.

Treba sacekati da konj krepa. Mislim na nato i vazale.
Ruska vojna doktrina je maskirovka.
Mudri su Rusi, imaju imperijalne taktike, nisu na sceni od juce. A svako carstvo koje se osnovano pljackanjem i otimanjem zasijalo je imperijalno i nestalo bez traga. Amerika mozda ne bude ni u udzbenicima. Sta je 500 godina postojanja, imamo starije poljske wc.

Jel to onaj deda Miloje koji je rekao da je Vucic sveti covek i da ga slucjno ne smenjujemo sa vlasti jer ce nas velike nevolje snaci bez njega

Деда Милоје је рекао још нешто врло важно у свом Древном Пророчанству:

1727971270028.jpeg

jasnije je samo da služba radi svoj (?) posao u kreiranju javnog mnjenja radi služenja režimu....
Не,служба нема никакве везе са овим Пророчким Текстовима које морамо озбиљно схватити,ако желимо да преживимо у овом тешком времену!

Ne postoji nikakav prorok deda Miloje, Tarabiće je raskrinkao Voja Antonić temeljno.

A nema godine da nema nekog tumbanja, s tim da se mi danas uglavnom tumbamo na internetu iz stolice, uz kafu.

Ne znam da li je deda Miloje pominjao internet, mora da jeste.

Нису били нађени. Ово је одломак који је редакције ,,зоне сумрака" нашла накнадно у том Древном Пророчанству.
i ja sam naknadno našao odlomak gde deda Miloje kaže da na forumu ne verujemo ništa članu koji u imenu koje koristi ima uz neki nadimak i sufiks srbenda.... :p

Ne postoji nikakav prorok deda Miloje, Tarabiće je raskrinkao Voja Antonić temeljno.
Тако си тврдио да не постоји Старац Елпидије, па кад ти је доказано да постоји, променио си плочу.

Деда Милоје је сада покојни, али је постојао и предвиђао. И све се одвија онако како је предвидео.

Тако си тврдио да не постоји Старац Елпидије, па кад ти је доказано да постоји, променио си плочу.

Деда Милоје је сада покојни, али је постојао и предвиђао. И све се одвија онако како је предвидео.
Jeste pokojni Bog da mu dušu prosti ali njegova se proročanstva ostvaruju.Tumbanja će biti po celom svetu.Srbina niko pokoriti ne može.

A nema godine da nema nekog tumbanja, s tim da se mi danas uglavnom tumbamo na internetu iz stolice, uz kafu.

Ne znam da li je deda Miloje pominjao internet, mora da jeste.
Postojao je prorok deda Miloje.Samo što je umro pa više ne može ... Pominjali su Tarabići internet i mobilni telefon pod oznakom sokoćalo.Stari ljudi sve su znali.Od kako su počele ove novotarije da deca ne poštuju roditelje i starije i da se ne zna ko je muško a ko žensko... Zlo i naopako,

Back