lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad smo obe ljubiteljke pasa.![]()
Sad smo obe ljubiteljke pasa.![]()
Pocela Slepilo. Neobicno. Zanimljivo.
A Zavadejevu izbrisala sa spiska![]()
Pojam nemam to za film.Da li je po toj knjizi snimljen ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0861689/ mozda gresim?!
Ja nameravam da kupim njegovu Smrt i njeni hirovi.
Blejim u Neizbrisivo secanje,nikako da krenem!![]()
Ja nameravam da kupim njegovu Smrt i njeni hirovi.
ja sam samo svrnula na jedno mahanje
danas rođendan mlađoj, sad sam goste ispratila
treću turu![]()
Recimo moj.Šalim se.
Možda bi to trebalo da čitam dok sam bolesna, antiumirajuće.Ko zna, možda imam svinjski grip. Ili ipak mačji?
Mnogo je dobar Makin, Muzika jednog života. Toliko deskriptivno piše, da ću morati da ubedim ćerku da pročita zbog oplemenjivanja rečnika. Kao da čitam nečiji pismeni zadatak iz srpskog.![]()
Tatjana1610:Ja nameravam da kupim njegovu Smrt i njeni hirovi.
Za Radu:
Smrt i njeni hirovi
Nije bila ni teška,ni mučna,nego sam se osećala kao u nekom naučno fantastičnom filmu,a ja to ne volim.Probaću da je završim,jednom.....a baš mi žao,jer sam je uzela zbog pisca.
Nisam još ništa pročitala od njega,možda mi je samo bio loš izbor za prvu knjigu.![]()
I ovo Slepilo je nekako nadrealno.Za Radu:
Smrt i njeni hirovi
Nije bila ni teška,ni mučna,nego sam se osećala kao u nekom naučno fantastičnom filmu,a ja to ne volim.Probaću da je završim,jednom.....a baš mi žao,jer sam je uzela zbog pisca.
Nisam još ništa pročitala od njega,možda mi je samo bio loš izbor za prvu knjigu.![]()
Daj sansu i fantastici!![]()
Možda onda treba da počnem sa Slepilom,pa da nastavim sa Smrću ....Kako ovo lepo zvuči....I ovo Slepilo je nekako nadrealno.
Nisam ljubitelj toga, ali ovo te bas vuce na citanje.
I podseca me za sada na Pekicevo Besnilo.![]()
Pa nastavis sa, Price sa ovog i onog svetaMožda onda treba da počnem sa Slepilom,pa da nastavim sa Smrću ....Kako ovo lepo zvuči....![]()
Pa nastavis sa, Price sa ovog i onog sveta![]()