Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego videste li novi Lagunin sajt...?Uopšte mi se ne svidja - sad je kao Alnarijev...bzvz...
A da, navodno kad se zvarši ova akcija 17.10., startuje nova posle Sajma...
A biće i sajamskih popusta i nekih akcija...
Baš da vidim...

Ni meni se ne svidja novi izgled Laguninog sajta, bzvz :confused:

Btw, ja zavrsila Kceri princeze Sultane, mnogo bolja od prvog dela (inace, zanimljivo kako Dzin Sason uvek pise istinite - (dal' da stavim znake navoda ovde) price i uvek se bas njoj jave za to :think:

Pocela da citam laganicu
http://www.laguna.rs/n576_knjiga_sutra_ujutru_bude_li_sve_u_redu_laguna.html

Ima li dešavanja na koje se nije "udenula" neharizmatična Milica Milša i njen antipatični muž....E taj par mi je takav smor...A dežurni po gradskim dešavanjima...
Ona bivša manekenka i glumica u pokušaju i on pisac i političar...
Izvin'te što ovako upadam, al' nerviraju me jako...
Šta god da se dešava, eto njih..

Čekam da i ona počne da piše, ako već nije...
Mada , možda bi joj to bolje išlo od glume..tata joj je Antonije Isaković...sećate se iz škole - "Kašika"....

Ja sam se puno puta pitala od čega oni žive? :dontunderstand:

Garderoba takodje po stolicama.... :rumenko:

Jutros se zaglavila u saobraćaju, srećom sedela, pa sam pročitala fino parče Kći sreće. I onda došla na posao i morala da radim druge stvari :besna:

Meni je garderoba u ormanu...
:think:
da je povadim i ja i pobacam unaokolo
cisto da ne strcim iz mase?
:lol:
salim se malo :mrgreen:

Sporo mi ide nesto ova Suma.... slova mala,sve nabacano bez odvojenih pasusa
gubim se u citanju
a interesantno je.

Nego videste li novi Lagunin sajt...?Uopšte mi se ne svidja - sad je kao Alnarijev...bzvz...
E pa znas sta. Ako mi se u Laguni nesto dopadalo onda je to sajt. Bas me nervira izgled ovog novog :evil:
Ja nisam njihov niti bilo ciji kupac, ali kada hocu nesto da saznam o knjigama najvise volim kada je knjiga Lagunina jer mi je taj sajt bio nekako najpregledniji.

E, ljudi videla sam da ima film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Jel gledao neko?

Inace citam Kevina. Imam jos 100-tinak strana.
Ziva nisam u vezi one devojcice, vi koji ste citali znate o cemu pricam. :sad2: Slutim, a nadam se da nisam u pravu :sad2:

PS. Dobro, ‘ajd, razbacacu zbog vas i ja te stvari po stolicama :lol:

Javi se BAMBI, javi se Bambi....gde ima smajli navijačica ? A ne , ne mora, treba opet da nestane poruka

Neko me tražio:mace:
Hajde čim Rada završi Kći sreće da se javi pa da se sve tri nađemo i izvršimo primopredaju, ja njoj drugi deo, ona tebi prvi, a ja ću da produžim u biblioteci vraćanje istih;). I usput da popijemo nešto:cmok:

Jao bre Lamar ne smem ništa da ti kažem za devojčicu:(. A za film nisam znala da postoji, obavezno to moram pronaći:sad2:

E pa znas sta. Ako mi se u Laguni nesto dopadalo onda je to sajt. Bas me nervira izgled ovog novog :evil:
Ja nisam njihov niti bilo ciji kupac, ali kada hocu nesto da saznam o knjigama najvise volim kada je knjiga Lagunina jer mi je taj sajt bio nekako najpregledniji.

Jeste, bio je savršeno pregledan...Dovoljno da klikneš i sve je tu..ovo sad....
A i mnooogo podseća na nov Alnarijev sajt...
Valjda je to sad u trendu...
Ništa mi se ne svidja...ali ništa:ljutko:

E, ljudi videla sam da ima film Moramo da razgovaramo o Kevinu. Jel gledao neko?

Inace citam Kevina. Imam jos 100-tinak strana.
Ziva nisam u vezi one devojcice, vi koji ste citali znate o cemu pricam. :sad2: Slutim, a nadam se da nisam u pravu :sad2:

PS. Dobro, ‘ajd, razbacacu zbog vas i ja te stvari po stolicama :lol:

Ja bas razmisljam da li da gledam (mozda ako nadjem karte). Al ne znam posle da li cu da citam knjigu.

Lamar! Sanjala sam da je tvoj Jergovic trener joge u Americi, tj da ga pominju nasi Srbi ovde, a ja kao pitam: Onaj Jergovic? Pisac? :eek:, a oni kazu, da da on, super je trener.

:rotf:

meni je Medo izgleda jedini pravi sadrug u patnji i jadu
to po stolicama je rješivo očas posla

a vas uredne mrzim :mrgreen:
to što se nudite da razbacite, to vas ne vadi

da ste prave, odmah bi to uradile

p.s. tema..nisam čitala ništa danas, ni novine, nit' sam pogledala novi lagunin sajt

Ja bas razmisljam da li da gledam (mozda ako nadjem karte). Al ne znam posle da li cu da citam knjigu.

Lamar! Sanjala sam da je tvoj Jergovic trener joge u Americi, tj da ga pominju nasi Srbi ovde, a ja kao pitam: Onaj Jergovic? Pisac? :eek:, a oni kazu, da da on, super je trener.

nije isključeno ni da je trener joge :zcepanje:
svestran je on čovjek, taj njen Jergovič
:zcepanje:

Vidite šta sam našla. Prosto moram da podelim sa vama.:)

4dc96613e153.gif

Mnogo si ti meni nesto pocela da se motas oko njega :evil:

nije isključeno ni da je trener joge :zcepanje:
svestran je on čovjek, taj njen Jergovič
:zcepanje:
Jasta nego moj :zaljubljena:
Ja sam ga izbacila u orbitu (orbitu nase biblioteke do duse :lol: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back