Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
A sta je sa Esterkom ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nisam sigurna da bih znala da ga koristim,trebala bi mi kratka obukaa ja bih tako rado posjedovala tablet
kako mu tepaš, Medo ?

Esterka je pročitala, zašto, ni ona ne zna, knjigu od 5oo strana, sa najsitnijim mogućim slovima koja se štampaju za knjige
taman k'o da sam recepte čitala
da je dobra, nije...nije ni baš, baš loša, eto, ona dvojčica sa dva minusa
odlična je za one koji planiraju da renoviraju hotel, ili da krenu na tečaj kuvanja, objašnjava baš onako njemački sistematično
glavni lik je jedna naivna djevojana, koja je svjesna da je naivna..i tako, zezne je vjerenik...itd itd
Muškarac vredan pažnje...Eva Heler, izd narodna knjiga...

Hm...a bas sam se pitala skoro sta sam to pre par godina citala a radi se o renoviranju hotela.
Znaci to je to![]()

jeste..a knjige nas nađu kad treba
jel' to znači da ti i ja , negdje u podsvijesti, planiramo da renoviramo neki hotel

ja sam od tad renovirala zivot...a za hotel nemam pojma...ali taj deo mi je ostao bas u secanju![]()
htjedih da nastavim zezanje sa hotelom, al' me prvi dio tvoje rečenice vuče..
pa, svaka čast, ženo
nije to nimalo lako, kakvi hotel, kakvi bakrači
nemam više repki, guba ih izjela

Esterka, kako ne citam(o)![]()

hm...
Emi i Vanka su dakle švercerke
)Rajka i Vanka su u problemu
sve sam (nekako) smestila na police.Waterfalka i Minka ne čitaju ništa

i slatko se smejala nekim komentarima. Nadam se da Mirka pise svoju prvu knjigu, al ako zabusava mogla bi i ovde da svrati. I jos neke forumasice bi mogle da svrate i preporuce nesto, da ih ne imenujem sad.Nisam spremila spisaka nisam ni preterano citala ovo vreme..
Trenutno zavrsavam Kci princeze Sultane..a uzela sam hrpu knjiga iz Biblioteke
Bambi
kakva je Kci srece?o cemu se radi?
).Waterfalka i Minka ne čitaju ništa

ni ja ne chitam nishta vec danima, al hvala shto si me zaboravila![]()