ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Pus in Boots;17897192 p.p.s. Vidim:ona, bre, ima privilegiju da živi tamo
zavidimo joj svi, al' onako zdravo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pus in Boots;17897192 p.p.s. Vidim:ona, bre, ima privilegiju da živi tamo
samo da se prijavim da ništa nisam čitalai da vas pozdravim

evo jos jednog predloga od mene, mozete i sad u toku letnjih dana d a je citate, vrlo je poeticna knjizica, a opet pitka Veciti mladozenja Jase Ignjatovica
pozdrav!
evo jos jednog predloga od mene, mozete i sad u toku letnjih dana d a je citate, vrlo je poeticna knjizica, a opet pitka Veciti mladozenja Jase Ignjatovica
pozdrav!
E, jeste, i ja sam je čitala pre par godina na leto, i baš mi je leglaKao i ''Pop Ćira i pop Spira'' i Nušićeva ''Autobiografija'', svakog leta ih čitam iznova.

E, jeste, i ja sam je čitala pre par godina na leto, i baš mi je leglaKao i ''Pop Ćira i pop Spira'' i Nušićeva ''Autobiografija'', svakog leta ih čitam iznova.
''Kraljica Margo'' me je malo, samo malo, razočarala jer sam neposredno pre nje čitala ''Crnu lalu'' i ''Grof Monte Kristo'' (obe su predivne) pa me je valjda manje oduševila. A i očekivala sam malo srećniji kraj.
''Rimljanku'' ću morati opet da čitam jer sam je čitala s nekih 15 godina pa nisam sve baš najbolje shvatila, sada će doživljaj sigurno biti drugačiji.
p.s. Mislila sam da je Kalogridisovu izdao Alnari, ali videh da je Sezam, kuku, njihovi prevodi su jos gori (to kazem na osnovu onog sto sam citala od njih)
p.p.s. Vidim, neko ide u Atinu, zavidim
ona, bre, ima privilegiju da živi tamo

Ima na netu
http://www.antikvarne-knjige.com/elektronskeknjige/detail-item_id-85
ja sam već pročitala 1/4 i osećam se kao osnovka koja čita lektiru
samo da se prijavim da ništa nisam čitalai da vas pozdravim

.
. .
.
Kci srece mnoooogo dobro pocinje. Mislim da moja biblioteka ima i ostale dve iz trilogije, pa cu ih verovatno uzimati redom ako mi se ova prva do kraja ovako bude svidjalaKći sreće je prva knjiga trilogije, posle koje idu Portret u Sepiji i Kuća duhova. Ja sam čitala samo Kuću duhova, ali s obzirom koliko mi se dopada Izabel Aljende, verovatno ću nekom prilikom čitati sve redom. Pošto sam pre par dana pročitala Ishod naših dana i belešku o piscu na kraju, videla sam da je kod nas izdato baš dosta njenih knjiga. Uglavnom Narodna knjiga, a u poslednje vreme Evro-Giunti. Samo u mojoj biblioteci ih ima malo, pa ako nekad u životu budem imala vremena krenuću u potragu za još nekima.

I tako cemo mi imati na umu da je to 420 str. bez neke narocite preporukeja završila 42o strana Matematike ljubavi
nisam ništa preskakala, a možda sam trebala
knjiga je nekako sva gore dolje...ima sjajnih momenata, a opet ima i...i, da mi ne bi promakle ti sjajni, bakćala sam se i sa glupostima
ponekad sam imala osječaj da ne piše ista osoba
i tako, ne znam dal' da je preporučim..ako naleti, pročitajte..ako ne, nikom ništa..a i 42o strana sitnih slova nije malo

Guglalal sam i kako ova knjiga meni dobro delujeeeee. Ono bas po mom meraku ima sve, Rusija, necija secanja, carska porodica....Čituckam Zimski dvorac koliko god stignem i dopada mi se.Već sad mogu da je preporučim,ali pišem sve po redu kad završim.
Danas trazila u biblioteci i na citanju jeNije mi jasno kako može da vas nervira Otmetonost ježa.

Nije mi jasno kako može da vas nervira Otmetonost ježa.
 , prosvijetljenje, ili tako nešto veliko...
 , prosvijetljenje, ili tako nešto veliko...Pa gde si tisamo da se prijavim da ništa nisam čitalai da vas pozdravim

Meni internet nestao danas na oko pola sata i odmah panikaMonitor mi bio u kvaru par dana, ne znam kako sam preživela.
Joj baš sam kilava ovih dana sa čitanjem, nikako ne postižem sve što želim. Završila konačno Kustinu knjigu i baš sam skontala da sam jako osetljiva na te teme i ne volim da čitam ništa vezano za ovaj rat, valjda jer sam ga jednim delom osetila na svojoj koži. Odmah mi se koža naježi. Sad se mislim kako sam uopšte uspela da pročitam onu Jelenu 81.
Počela Otmenost ježa, malo me smara ne znam šta mi je, tj nervira me. Nastaviću još malo, pa ako ne ide neću da se mučim, čeka me još štošta za čitanje.

Mislim da ce mi biti dovoljnoali je dobra, pitka, nježna i ostalo
oprosti mi, ja sam sad baš u čusnom raspoloženju.
 očigledno
 očigledno 

Ebote Ester, pa ja sam onda jos u prvoj mladostiza tadašnje prilike, pa...malo starija 4o god..to k'o da sad žena sa 6o krene u akciju osvajanja novog svijeta...i sve dobije..i ljubav i snagu i novu zemlju...i kćerku koja je njeguje (njegova kčer )
taaako...nikad nije kasno za osvajanje bilo koje vrste, jel'

očigledno
svim srcem opraštam, pošto sam i ja u sličnom, čušnom raspoloženju

Pretpostavljam ja kakva je to knjigaDobar, dobar!