Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se iskreno divim Dani koja je na tako zanimljivom mestu pored toliko zabavnih mesta za obici, na samom izvoru mnogo cega ...uspela i da cita onoliko.
Mogu da procitam toliko knjiga samo na moru i to ako nemam drustvo.

Citam il bolje receno pokusavam da citam "Deda Rankove riblje teorije" svoje potpisano (hvala ti Dano ) izdanje...i bas mi lezi jer sam smorena do zla boga.

Poslednja izmena:
Dano dobrodosla nazad, drago mi je da si se lepo provela :zag:

E zene, posto sam od jutros zvanicno ukocena (boli me jos od vikenda, ali sam ignorisala dok me nije bas stislo) i posto mi je preporuceno strogo mirovanje, sada cu valjda imati vremena da citam,
tako da nastavljam tamo gde sam stala sa Igrom prestola, i vreme mi ide na ruku, atmosfera je dusu dala za to.

Dano dušo, dobro nam se vratila. :zag:
Ja sam jutros jedva ustala za posao posle dvanaestodnevne pauze. Verujte, nije mi bilo lako (mislim, jutros :)). U školi, samo hvalospevi o Istanbulu (bile moja direktorka i jedna koleginica). One nisu ništa čitale, samo su kupovale :). Da sam malo manje knjiga kupovala, mogla sam i ja da idem.:( Izgleda da se mnogo izmenio u poslednjih 25 godina. Tada je bio prljav i tezge su bile na ulici, kao sad kod nas. Možda i mi progledamo za nekih dvadesetak godina.
Sinoć sam upoznala Dasty, i baš mi je nekako milo oko srca zbog toga. Za sada poznajem samo dve forumašice, nju i Sokolicu M, a tako želim da vas sve upoznam, naročito vas, čitačice.:heart:
Čitam u busu Istoriju sveta u 10 i po poglavlja, i mislim da je vredna preporuke. Priče su nevezane, ako vas smori, odložite je na neodređeno, presecite nekim romanom, pa nastavite, kao ja. :lol:

Autoportret sa Milenom-Mirjana Mitrović,ista kao emisija što sam gledala,samo u pisanom obliku.Biografija,pa valjda tako i mora da bude.Meni su se dopale i njene slike. (Milena Pavlović Barili)

Lepo oslikan lik;žena rastrzana između dve domovine,dva identiteta,odrasla pod rukom čvrste,ambiciozne majke,umetnik željan uspeha.

Poslednja izmena:
Neka ti je živa i zdrava, i za idući rođendan da joj kupiš brata ili sestru, pošto si za ovaj zakasnila. :lol:

Moj Stefan je tako trazio bebu za rodjendan, pa je trazio da bude bata, pa je posle hteo seku ali da ne bude cupava :lol:
A sad ga Milica nervira, ja mu kazem pa ti si je trazio za rodjendan, a on kaze Jesam je trazio ali nisam hteo ovakvo dete :zcepanje:

Što bre, Mirka, pa videla si da umeš? :) Malo je jedno dete. Ja sam bila sama osam godina, i strašno sam patila, i tražila sestru, na kraju je i dobila. Moj sin je sedam godina stariji od sestre. Znači, vreme ti ističe, požuri ( ako hoćeš da budemo drugarice i dalje). :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back