Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zasto je na onom sajtu 699 kad je u trafikama bila 399 zar ne?

Mirka, koliko ja znam, usetas u Novosti preko puta Doma sindikata, dobar dan, dobar dan. Trazis lepo sta te zanima i kupis. Ja sam tako kupila treci deo Rati mir, posto sam zaboravila dok je bio na trafikama. Recimo nekih nedelju-dve dana posto je povucen sa trafika. Tamo je bilo i jos more svih njihovih naslova, nisam obracala narocitu paznju cega je sve tu bilo. Verovatno sve ono unazad sto su izdavali, a sto se nije rasprodalo. Cena je bila koliko i na trafici.

Esterka, trazila sam danas Zvonimira Rogoza, Medo trazila sam takodje Dzenis Dzoplin, i obe imaju samo u jednom meni udaljenom i neusputnom ogranku biblioteke :( . Ali hvala u svakom slucaju na preporuci. Uzela danas Teri Pracet. Nikada do sada nisam nista od nje citala, javljam kako mi se dopalo. Trenutno citam jednu dooooobru knjigu. Kada zavrsim pricacu. :bye:

Esterka, trazila sam danas Zvonimira Rogoza, Medo trazila sam takodje Dzenis Dzoplin, i obe imaju samo u jednom meni udaljenom i neusputnom ogranku biblioteke :( . Ali hvala u svakom slucaju na preporuci. Uzela danas Teri Pracet. Nikada do sada nisam nista od nje citala, javljam kako mi se dopalo. Trenutno citam jednu dooooobru knjigu. Kada zavrsim pricacu. :bye:

teri prachet je on :)

Čitam ovo Dete zvano To, i ne mogu da se načudim da je istinita priča. Postoje razni monstrumi, ali rođenom sinu ovo raditi...:eek: :sad2: :dash:

Rado citala sam tu knjigu pre par godina. Zaista je NEZAMISLIVO da to neko moze da radi, i to godinama, i to svom detetu, i to... :eek: :sad2: :dash:Jezivo zaista. Ne kajem se sto sam je procitala, ali sam se potrudila da potisnem tu knjigu duboko u neki zaborav, koliko se to moze. Postoji koliko ja znam i nastavak, ali ja ga ne bih citala.

Rado citala sam tu knjigu pre par godina. Zaista je NEZAMISLIVO da to neko moze da radi, i to godinama, i to svom detetu, i to... :eek: :sad2: :dash:Jezivo zaista. Ne kajem se sto sam je procitala, ali sam se potrudila da potisnem tu knjigu duboko u neki zaborav, koliko se to moze. Postoji koliko ja znam i nastavak, ali ja ga ne bih citala.

Aha, Izgubljeni dečak se zove, danas ću da počnem s čitanjem. Mislim da je malo blaže, s obzirom da će Dejv biti u hraniteljskoj porodici.
Bože, imam neke učenike koji se čudno ponašaju, počeh da razmišljam o njima na drugačiji način. Ko zna šta sve preživljavaju i kriju...
Možda knjiga i nema neku vrednost, ali pruža informacije koje bi mogle da pomognu nekome ko je zlostavljan, a i nama koji radimo s decom, kako bi to prepoznali i adekvatno reagovali.

ja sam juce za rodjis dobila neke lepe knjige...
izmedju ostalih dobila sam Kuicku...trilogiju nad Balkanom (sad ne moram ja da je kupujem :lol: )
i ovo
http://www.laguna.rs/statics.php?id=senzacionalno&no=79

el neko mozda citao?

Srećan rodjendan!
Ta knjiga je izašla neposredno pred sajam, i prilično je pompezno najavljena. Ja uvek takve knjige iz nekog svog inata namerno ne uzimem dok ne čujem mišljenja, tako da ne znam...Ali eto prilike da nam javiš

Ona doooobra knjiga sto sam je spomenula je do kraja ostala doooobra, i to je "Nigdina" Svetlana Velmar-Jankovic. Podsetila me na Selenica. A opet mi je lepa i ono kao "za zenski svet". Hm, nisam mislila da Svetlana moze tako da misli. Ako tako misli :) . Nesto tamo, necu da kazem sta :cool: .

E pa drustvo. Teri Pracet (uzela "Sestre po metli") nije za mene. Ne volim ja te vile, vestice i vilenjake. Msm, niije da ne volim nego nekako ne mogu da se sastavim sa tim stivom. Ne mogu da se vezem, ne vredi. Probam ja nesretna tu fantastiku, to bajkovito.... Ne ide. Sta da radim.

Ne ide mi ni Stiven King. Ne smem, bojim se dok citam. Sve vreme sam bre u frci (dva puta pokusavala cini mi se "Potpaljivacica" :sad2: ). Volim Agatu Kristi, ali osim toga nisam jos pronasla krimi romanopisca koji bi mi prijao. Ako ima neko ko je kao ja, a uspeo je da pronadje dobar krimic, nek preporucuje. Volela bih tako nesto.

Mirka, nadam se da si ozdravila i da si uspela da procitas makar koji listic :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back