Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojote ... u direktoru cirkusa pocinje sa decakom al decak poraste ...i to u genijalnog stvaraoca po malo iscasenog ko tu neki koga znamo ... nekako mi se ta knjiga ne uklapa u gorderov opus, kao da nije on pisao, iako je stil i ton negde ipak njegov.

Kad je nice plakao sam trebala citati pre Lecenja Sopenhauerom cini mi se .
Jesu u vezi ili ??

Nisu u naročitoj vezi, osim što ih je pisao isti pisac. Treba pročitati obe ove knjige, ali Kad je Niče plakao mi se puno više dopala. I tebi će, Šiki. :cool:

Kći direktora cirkusa ću pročitati, čim je nabavim. Posle čitanja ću te pozvati, izvesti na večeru u neki fin restoran, pa ćemo, uz neko fino špansko vince, do duboko u noć pričati o njoj. :)

sikiikojot.jpg

:super: :heart:

da li je neko procitao autobiografski roman "ne idimo nocas psima" aLEKSANDRA FULER? ups caps :)

kupila sam na poklon, i nadam se da nije promasaj, meni je delovala zanimljivo...

procitala ples sitnih demona
sto opljuvaste coveka bas lepo pise
eto npr zahvaljujuci njemu su meni tek danas jasni svi oni zli i prljavi decaci,kao i djordje,pa on je sve vreme bio lud za mnom(slutila sam ja ali sad jasnije analiziram njegove poteze)
jer iz danasnje perspektive su mi danasnji muskarci jasni
ali jucerasnji nisu,jer je to nekako daleko i u magli

Dopada ti se to literarno djubre, iz istog, neukog ugla, iz koga je neko u stanju da ga napiše. Marko je književni diletant, i to nije teško uočiti, niti dokazati. Hoćeš li?

Ples sitnih demona "lepo napisan"? Ma daaj! : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back