Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel Ispovest iz harema pisala neka naša žena? Ja sam čitala nešto tako i baš me se dojmilo, ali sad ne mogu da nadjem na mom spisku. (Spisak je od 91. godine, možda sam čitala ranije).
Danas sam navraćala u Vulkan i dok je moja ćerka tražila neku knjigu o Džastinu Biberu (klinac, a već se knjige piše o njemu), ja sam malo prošvrljala pogledom po knjigama i samo tražila da vidim naslove koji se ovde pominju. Ima Crveni sari i na njemu nalepljeno "Vulkan preporučuje". A znam da je i ovde preporučen, što je, naravno, mnogo jača preporuka nego Vulkanova. Ja toliko. Vikendom ne čitam, eventualno novine i TV program i naravno forumsku Biblioteku. :zper:

Pisala sam o njoj,ali mi nije teško da ponovim...da ne tražiš prethodne postove ;)

Hvala, hvala:hvala: Stavljena na spisak;)

I ja sam čitala Ispovest iz harema, davno ali je se baš dobro sećam jer koliko se ne varam istinita je? (ili sam je ja doživela kao istinitu) sad da me ubiješ ne znam pa mi je baš bilo potresno. Ja sad ko Esterka:hahaha:, možda jesam možda nisam

Naravno, ja. Itinita ispovest. Strašno.
I dabogda te majka rodila sam čitala. Jako sam se iznenadila, mislila sam da Rudenka piše zaebancije, ovo je baš ozbiljna knjiga o majci u staračkom domu.

Ja onda to ne smem da citam :sad2:

A ta Rudenka, jel nije kao one njene sa prenaglasenom (i po meni bespotrebnom i vrlo neprijajucom) vulgarnoscu?

Naravno, ja. Itinita ispovest. Strašno.
I dabogda te majka rodila sam čitala. Jako sam se iznenadila, mislila sam da Rudenka piše zaebancije, ovo je baš ozbiljna knjiga o majci u staračkom domu.

Eto lepo kažeš a previdela sam, ko zna šta sam videla, danas me glava boli najstrašnije, ali ne mm pao pritisak i ceo dan leži jaaaaadan on, a ti Bambi razapni se.

Ja onda to ne smem da citam :sad2:

A ta Rudenka, jel nije kao one njene sa prenaglasenom (i po meni bespotrebnom i vrlo neprijajucom) vulgarnoscu?

Nisam baš shvatila, pitala si da li je baš ta knjiga Dabogda te majka rodila sa prenaglašenom vulgarnošću? Baš si to sve lepo okarakterisala. Jer meni ona jeste takva sa prenaglašenom, bespotrebnom i neprijajućom. Nedavno sam čitala Kad je žena *****, kad je muškarac ***** i sve sam pazila da mi u busu neko ne zaviruje u knjigu jer bi me baš bilo sramota da pročita sve te gadosti.
E ne znam jel i ova pomenuta takva

Eto Rada odgovorila dok sam ja napisala poruku..

E, sto me nervira ovaj komp. Danas nesto menjali, pa mi se promenio ceo izgled ovde na Krstarici, pa k'o da sam za tudjim kompom, pa me nerviraaaaa :dash:
Ne mogu normalno da pratim temu :evil:
Ja sam rob svojih malih navika.
Al' ih volim pa to ti je :zaljubljena:
Msm te svoje male navike :D

bila sam u drugom gradu da neka dokumenta kao završavam
i jesam nešto
ali ostalo vrijeme sam spavala i odmarala i malo čitala
a vi vidim se baš raspisale ovdje
moj umorni mozak ne može baš sve da pohvata

Hvala Rado :) Mozda onda i dodje u obzir.
Eto i Rada i Bi imaju isti utisak kao i ja, to valjda zato jer smo ta fiiina generacija :strika: :zag:
A meni treba po sata da napisem post jer mi nista nije kao pre
smilie_girl_130.gif

prvo "Zašto muškarci vole kučke"
dal' je bila ta ili neka slična njoj, ali tog tipa knjiga..sa crvenim debelim štraftama
slična mi je bila i knjiga iz talijanskok
i ja na brzinu uzmem tu knjigu i na čas..za odrasle , naravno, iz naselja
drug, budala, iza mene kuka da mu pozajmimo jednu knjigu, jer je svoju zaboravio
i ja mu dam ovu moju...i sad čitamo lekciju..prvo učiteljica, pa prva klupa, pa druga, pa on...mrtav 'ladan čita...i to onaj dio o pušenju...da li i kad..a na kursu većinom ženska populacija..a on šuška pomalo...tajac...šta to čitaš Borise?...pa ONA mi je dala knigu...
i naravno da se taj čas pretvorio u opštu sprdnju
pogotovo na moj račun šta čitam i kako se uzdižem

mhm..ne spamujte :rtfm: :p

počela sam da čitam "Taoci"..Sandra Petrušič izd Plato
nisam puno pročitala, jedno 5o-tak strana...ali to je četvrtina knjige
o knjizi ču kad je završim (samo da kažem da obećava)
htjela sam da napišem o stilu ove Sandre...jako me podsjeća, ustvari zaklela bih se da je pisala Muvalo, koja se nažalost, odjavila sa foruma...iste rečenice, isto razmišljanje, isti lagani humor, isto provlačenje svojih stavova...

završila sam je
vrlo interesantna knjiga
tema ..ništa novo..ali dobra je Sandra, čak iznenađujuće dobra
još je nešto napisala, moraču potražiti u biblioteci

'oču reč' da je za preporuku

Poslednja izmena:
Ili ona brzo "priča" ili mi sporo kapiramo:lol:, a možda i jedno i drugo:zcepanje:.

Zamislite vi kako bi bilo da se negde okupimo, pa ja mislim da se ne bi znalo koja će prva da dođe da reči a i mislim da bi se pošteno ismejale!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back