quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.077
Očigledno je to šire shvatanje počelo već prošle godine s Dilanom
Zapravo, počelo je još pretprošle godine sa Svetlanom Aleksijevič.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očigledno je to šire shvatanje počelo već prošle godine s Dilanom
I Kapiram da kod svih njih aktuelna politička opredjeljenja mogu igrati ulogu, pošto je Nobelov komitet pun starih hipika i drugih ljevičarskih ekscentrika.
(pošto su Hrvati 95. u Atini sišli s postolja, ništa od toga).
Šanse Kormaka Makartija, Tomasa Pinčona, Kanusgora i Salmana Ruždija već su na nivou Zvezdinih šansi da osvoji Evroligu u košarci ili Partizan u fudbalu ili da Ana Ivanović osvoji još koji turnir.

Ovo je za mene neka nova strana druga Kventina
Vrlo zanimljiv presek i poredjenja
I da, Ana Ivanovic batalila tenis, da znas, sta ce joj vise kad se, sto rece zika sarenica u live programu, odlicno udala!
Uve mi se dopada zasada, kao da neko opisuje moj komsiluk iz detinjstva![]()
Zapravo, počelo je još pretprošle godine sa Svetlanom Aleksijevič.
Zbog čega je ona specifična?

Slično je pisala i Habjanovićka u knjizi Naš otac. Ali, donekle ih i razumem. Oboje su bili ostavljeni od svojih očeva, tako da iz njih zaparavo kulja revolt.
Ne dirajte mi Dilana, bre.
Ja sam, za svaki slučaj, ovog trenutka kupila Krvave latice tog Tionga, za 70 dinara...Nek se nađe.
Sreca da je i Kišov otac bio idiot, bili bi uskraceni sjajne trilogije Porodicnog ciklusa![]()

Nije je valjda neko naljutio. Nema ni Rayele...

Lepo od tebe što pitaš za moje zdravlje.

Čitala, ne čitala, hoću da zanam kako si, u svakom trenutku... 

Čudan događaj sa psom u neko doba noći – Mark Hadon, NK 250 str. 10/10
Divna knjiga. Pogled na svet iz vizure jednog 15-ogodišnjeg dečaka sa nekim oblikom autizma.
Svašta se može naučiti ukoliko se preselite u njegov svet. Ima stvari koje sam po prvi put videla drugačije.
Knjiga je jako čitljiva i apsolutno lagana za čitanje. Realno se čita za par dana.
Moja preporuka za Moon.

Možda je i bosanski, ubiće me Kventin...Šta ću. Prof. deformacija...Krasuljak je pravi razredni starešina.
Pa, i ja čitam Jergovića na hrvatskom. Valjda...Možda je i bosanski, ubiće me Kventin...

Ja se tako reći neprekidno to pitam dok čitam Jergovića.Ne dirajte mi Dilana, bre.
Ja sam, za svaki slučaj, ovog trenutka kupila Krvave latice tog Tionga, za 70 dinara...Nek se nađe.
- - - - - - - - - -
Čitam OcaJergovića, i čudim se kako ljudi mogu ovako da ogoljuju svoju porodicu...Slično je pisala i Habjanovićka u knjizi Naš otac. Ali, donekle ih i razumem. Oboje su bili ostavljeni od svojih očeva, tako da iz njih zaparavo kulja revolt.

To onda samo znači da sam je po tvojoj preporuci i uzelaLamar, pa ja sam nedavno baš pisala o knjizi!! Obožavam je!![]()

Jeste, mislim da je Čudan događaj... preporuka i za tebeA meni a menii? Ja hocu da je citam otkako je mala Moon pisala o njoj
- - - - - - - - - -
Ja se pronalazim u Uveu mnogo, previse
Ne mogu nikom da dam reputaciju, ne znam sta se desava![]()

Poslala sam ja svima umesto tebe ... svima sa temeNe mogu nikom da dam reputaciju, ne znam sta se desava![]()