krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Pretpostavila sam ja da je tvoj muž moj tip...
Pozdrav za njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citam juce neke eksperte ( zapravo su obicni citaoci kao sto i mi ovde, ali su njegove knjige citali na engleskom i nemackom) i ljudi pisu da je zapravo taj njegov jezik
( engleski) neprevodiv i da prevodi nikako ne mogu da docaraju atmosferu koju on dijalozima kreira.

Priznaj da si na OVO mislila...
A za UveTa, tek te Del Piero ubedio... Ne veruješ drugarii? Ccc...
- - - - - - - - - -
Čak i meni...Setila si se da postojim...
Honduras, javi se češće
------------------------------------------------
Na koju foru ne znas?![]()
Kad ti otvori novi prozor, nakon klika na download, samo ga ugasi i klikni opet na download.
Poslao sam ti.

Honduras, javi se češće
Čitam neki triler, mislim da će biti dobar.
Otadžbina – Robert Heris
Honduras, javi se češće
Čitam neki triler, mislim da će biti dobar.
Otadžbina – Robert Heris

Bila ja, više puta.Čitala sam (i imam), baš onako klasičan krimić.
E to je jedna od onih knjiga koje bi trebalo da zamenim, a drugarica kamenita nam postavila link da u bioskopu Zvezda ima ovog vikenda razmena knjiga i neka predavanja.... ali ja ne mogu da odvojim vreme za to. A u stvari bi trebalo da odem jednom na takvo dešavanje, čisto da vidim kako to izgleda, sa možda 2-3 knjige za razmenu. Koliko mi nije teško da ponesem. A onda možda neki sledeći put da se organizujem pa odnesem sve što mi ne treba
Jel bio neko nekad ne nekom takvom događanju?

Bile smo Elefteria i ja danas na ovom festivalu (ako se to tako baš može nazvati) "Čitam čitaš". Ostavila sam tri knjige,ali nisam našal ništa za sebe. Kad smo krenule kući, videle smo da naših knjiga više nije bilo, te su se brzo udomile kod nekog drugog![]()
Obišle smo i par knjižara ali bile smo fine i ništa nismo pazarile![]()
Krasuljku, i ja odgledah taj arhentinski film. I meni se dopao. Prikazivan je u okviru ciklusa argentinskih filmova.
Narodna biblioteka u Nišu tako povremeno iznosi otpisane knjige u dvorište, i može da ih uzme ko hoće... Razmena je u univerzitetskoj biblioteci. Bibliotekarka prebrojava.Zaključak: ne gubiti vreme !?
Znači, ako ste vi ostavile knjige, a niste ništa uzele, onda neko može da uzme knjige, a da ne ostavi ništa?
Jel ima puno knjiga? Jel pregledno ili je natrpano?
Zaključak: ne gubiti vreme !?
Znači, ako ste vi ostavile knjige, a niste ništa uzele, onda neko može da uzme knjige, a da ne ostavi ništa?
Jel ima puno knjiga? Jel pregledno ili je natrpano?
Uzeo sam da čitam Tajne priče - Mirjane Novaković, autorke kultnog romana Strah i njegov sluga
meni vrlo dragog romana. Priče su dobre dopadaju mi se.
I ovo ide na To read listu. Obozavala sam Strah i njegov sluga....mogla bih i da ga obnovim.
Tito je umro sam takodje citala, nije los roman - ali nije bas bio moj tip knjige.
Vidiš i meni se Tito je umro, manje dopala, knjiga je nesumnjivo dobra, ali sam verovatno posle Strah i njegov sluga,
koji je vrhunski postmodernistički gotski roman nabijen aluzijama i referencama na razna dela, očekivao više.
Ona takođe ima roman Johann's 501, koji još uvek nažalost nisam čitao.