Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mojoj biblioteci su imali samo Tumaca bolesti.
Nisam znala da su u pitanju price, ali nema veze.
Verujem da cu uzivati.
A mislim da sam u onoj glavnoj zemunskoj biblioteci videla da imaju Novu zemlju.
Taman kad budem isla da vidim sta mi je sa karticom, jer se izgleda razmagnetisala, pa da odem i do te vece biblioteke...

U mojoj biblioteci su imali samo Tumaca bolesti.
Nisam znala da su u pitanju price, ali nema veze.
Verujem da cu uzivati.
A mislim da sam u onoj glavnoj zemunskoj biblioteci videla da imaju Novu zemlju.
Taman kad budem isla da vidim sta mi je sa karticom, jer se izgleda razmagnetisala, pa da odem i do te vece biblioteke...

Zar i u toj galvnoj zemunskoj imaju s magnetom? Ja prepustila sinu da nas učlani gde hoće, i on nas učlanio u Prvomajskoj. Tamo uglavnom i idem.

Zar i u toj galvnoj zemunskoj imaju s magnetom? Ja prepustila sinu da nas učlani gde hoće, i on nas učlanio u Prvomajskoj. Tamo uglavnom i idem.

Ne mila, imam problem sa Visa karticom, pa mi je maticna banka tu blizu Glavne zemunske biblioteke. Pa da odradim obe stvari ovih dana.
Dolazim na temu pravo iz Rupe, tamo sam kukala, pa sam samo produzila ovde... pa sam bila malo konfuzna dok sam pisala, jos me i glava boli...

Ode ćera na matursko veče...:)
37wn8.jpg

Kako je lepa, Rado!
I mnogo se lepo spremila, bas je svecano a sa stilom, nije nista preterano vec jednostavno a efektno. Mnogo lepo je sredila i kosu. Haljina je diiivna!
Bas ti hvala sto si sa nama podelila ovu sliku :zag:

Jao, pa to je ta The Lowland, koju imam u pdf'u na engleskom.
Neobicno su je preveli pa nisam povezala. A i u Grckoj je preveli opet sasvim drugacije, otprilike 'Tamo gde cvetaju zumbuli' :)
Sad cu morati da je kupim. Nije ni skupa kod nas, dole je 16e, a i veci mi gust da citam na srpskom.

Ni ja nisam ništa pročitala od Djampe. Ima već neko vreme da je neko toplo preporučivao ovde, poodavno, tada sam samo špijunirala iz prikrajka.Otada pokušavam da je uzmem iz biblioteke, ali je uvek na čitanju. Mada, ljubavne knjige i nisu mi baš omiljene. Ali, pokušavaću i dalje.

Takodje, mada nisam nesto ni vidjala njene knjige..videh pre neki dan ovu posl. Sunce u njenoj kosi, ako ne gresim..

Prelepa je. Ukusno, elegantno i sa merom. :p Prava maturantkinja :p

Posebne čestitke nani, koja je očito uložila i vreme i ljubav :heart:.
Ovo sam zaboravila.
Čini mi se da će sa generacijom naših majki (mislim na Radinu, moju...), nestati mnogo, mnogo toga lepog.

- - - - - - - - - -

Ja toliko nemam vremena da čitam da je to neverovatno
Tek sam na 150. strani Francuske svite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back