Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bujno leto mi je mnogo zanimljivo. Nisam neki romantik, a ni ne ložim se na prirodu (sigurnije se osećam u gradu), ali ona tako opisuje, naročito onu šumu i sve njene stanovnike, da je stvarno uživanje. Kakvo poznavanje buba (moljaca) i ljubav prema istim :)

Kažem ti, apstinentkinje, daj šta daš... :malav: Pa, ipak, krajnje bajkovito i nepotrebno opširno. Bolje da čitaju Kamasutru...:lol:

Tek će sa Kamasutrom da bude šou.:lol:

Nego bila sam u Idei, tamo imaju Lagunina izdanja i beše knjiga Pre nego što odem, kopkalo me da je kupim ali rekoh da se ne zalećem da pitam vas vredi li je kupovati? 399 din.

Pozz svima :uja: Ima li vrucine?
smilie_wet_034.gif

Citao neko ''Zojino zlato'' Filip Sington?

Poslednja izmena:
Ja završih Zimu u hotelu smrti - Kenet Kameron, Evro Giunti je izdavač, i u principu nije loša. Malo mi je bila spora na početku ali posle je ok.

Sad sam uzela U potrazi za Romeom - Aleksandra Poter.

Imam knjigu Nova šansa za ljubav, ali ni mene nešto ne vuče da je čitam, stoji mi na polici godinu dana :roll:

meni se nije svidela
Ja završih Zimu u hotelu smrti - Kenet Kameron, Evro Giunti je izdavač, i u principu nije loša. Malo mi je bila spora na početku ali posle je ok.

Sad sam uzela U potrazi za Romeom - Aleksandra Poter.

Imam knjigu Nova šansa za ljubav, ali ni mene nešto ne vuče da je čitam, stoji mi na polici godinu dana :roll:
poter ima ok knjizice, ciklit sto bi rekli, zanimljivo
volim da je cituckam, opustajuce
najbolje su mi pazi sta zelis i ko je ta devojka zbog zanimljive, zabavne price

Imam sve njene (Poterkine ), i sve osim ove sam dala ljudima da čitaju, jedina je ova trenutno kod mene, pa u ovom trenutku, to mi je - što mi je:D Znam da je čiklit, ok je za opustanje, što ti kažes.

Poslednja izmena:
Popis, Erlend Lu 3/5
Struja u krvi, Val Mekdermid 5/5

Da ne prepisuvam sad sa Goodreadsa svoje ' recenzij' , ako nekoga bude interesovalo za neku knjigu mogu da prekopiram:lol:

Već si ih pročitala? Pa tek si nabavila pre dva dana. Mene zanima, naročito Struja u krvi. Možeš i link da staviš, ne moraš da prekopiraš. Nisam na domaćem terenu na Goodreadsu

Ma lako se čitaju, Popis ima 130 strana, to ode za dva sata a Struja u krvi je toliko dobra da sam oči pogubila al nisam je puštala..a već sam počela i treću , od Tuve jansen - Leto .
Trenutno imam previše slobodnog vremena sad kad sam opet nezaposlena XD

Što se Struje tiče, bila sam dosta kratka ( nemam običaj da prepričavam tamo radnju pošto iovako stoji u opisu) pa možda bolje ovako. Svidelo mi se kako Mekdermidica piše, vrlo čisto i precizno i VRLO slikovito kada su opisi zločina u pitanju. A čak sam čula od ljudi koji su čitali i ostale knjige iz serijala da je u ovoj još bila i vrlo suzdržana :lol:
Ima dosta razlike u odnosu na epizodu Shadows Rising koja je zasnovana na ovoj knjizi ( to je ona sa selebriti parom, Džekom i Amandom Vans i nestalim tinejdžerkama). Uvedeni su novi likovi, nove žrtve i jedan paralelni slučaj .
Meni je održala pažnju do kraja iako sam već gledala seriju i još ti već na drugoj strani kaže ko je ubica .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back