Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam slavila 22 u decembru, a mojim roditeljima je 49. Sledeće godine ćemo brat i ja morati da im organizujemo neko slavlje. Tata nabacio nešto na tu temu.

A kuda ti ideš za 8. mart?

Hvala vam drage moje drugarice na čestitkama. Neka vam se vrati sve najbolje, da slavimo ovako skupa i zlatne svadbe, a sve slobodne žene da nađu sebi što pre "lepše" polovine.:cmok:
Sad sam ispratila goste, mrtva sam umorna i pripita...;)
:cmok:

:hvala: svima!

Srecan put Night i Radi, a sto se tice zamene autobusa, lepo bi se njih dve provele zajedno u Budimpesti ili Solunu:D

@tema Sinoc zapoceto Cudo u Poskokovoj Dragi jedva ostavih, bas je za :rotf:

Dane nema,nema a onda nas zakuca sa spiskom....zena sposobna, sa bebcom uspe da iscita 2000 strana ocas posla! Svaka cast!!!

I da prijavim da mi se mNogo dopao Sarin kljuc/Tatjana de Rozne :ok:
pocela Zelena coja Montenegra/Kapor pa ostavih, ne me interesira Osman pasa i Turci drugari :D
ali zato Cudo u Poskokovoj Dragi je sjajno:rotf:

Bi srecna godisnjica tvojim roditeljima!

i ja sutra brojim 21.godinu :whistling: braka pa se zasladite Pogledajte prilog 274702

To zato sto imam saradljivog bepca a drugo, zato sto citam umesto da radim nesto korisnije u retkim trenucima kad bebac spava.

Srecna godisnjica braka! To je za mene nepojaman staz. Neka mi dozivimo skupa pola od toga pa sam zadovoljna

Hvala, Mina za čestitku mojim roditeljima. Nije valjda da si i ti tako dugo u braku? Tako sam se i za najtmer iznenadila. Mislila sam da ste mladje. To bi trebalo da bude kompliment. Molim da se tako shvati!

Hvala, Dano, za preporuku. Ja sam tog Begbedea nekako ignorisala kad god se o njemu pisalo (čini mi se više na Šta sam poslednje pročitao....) iz ne znam kog razloga.
Nego, zbunila si me sa Baltimorom Jelene Lengold. Ja sam to čitala, ali se uopšte ne sećam svega toga što ti pominješ. Možda mi je neko zamenio korice knjige. Pa unutra ostao neki drugi sadržaj. I knjiga nije ostavila na mene nikakav utisak. Ima knjiga koje su me udavile, razočarale, smorile, ali ova ništa. Sad imam potrebu da je pročitam ponovo.

I ja bih tog Begbedea izbegavala na osnovu te jedine njegove knjige koju sam citala pre ovih "399 dinara" jer je zaista pretenciozna i dosadna u svojoj isfoliranosti. Medjutim, za ove dve sam sa drugih strana dobila preporuke pa sam sad naletela u biblioteci i resila da dam jos jednu sansu. Fine su za odmor zaista, ali nista i ako ih i ne procitas.
Baltimor slboodno uzmi ponovo ako si je zaboravila. nije glupa i nije gubljenje vremena, mozda ti sad bude interesantnija. A tanka je, dobra za bus. Ta Jelena Lengold je zaista zrela i pametna - znam da to zvuci glupo kad se kaze za odraslu osobu, ali nekako to su mi prve stvari koje mi padaju na pamet u vezi sa njom. Naizgled pise o obicnim stvarima, ali napise tako da ih pogledas malo drugacije, a malo ti prija jer je poznato i lako se preneses u glave likova.

- - - - - - - - - -

Pa nema veze što je jedan dan važno da se ide.... Meni je Solun divan, a moja ćerka je rekla da bi volela da živi u njemu.

I meni je bio divan. Bili smo letos sa bebanom tri dana a mogla sam ostanem i duze bez problema. Lep grad, fini ljudi, odlicna klopa i jos bolji kolaci, poslasticarnice su im teska perverzija...

Ne znam za vas, ali ja sam i jutros izvisila za knjigu uz Nedeljnik.Dragi je otišao rano i proverio dve trafike na putu do posla i kažu da nisu ni dobili sa knjigama.Ja proverila još dve, jedna je dobila,ali kaže samo jednu knjigu koja je prodata u 6:15.
Baš me nervira taj fazon - k'o da je nagradna igra,a ne akcija.

Ujaku sam spakovala 10-ak knjiga za njegove žene s posla.nekih sam se otarasila, pa me malo gruze savest...ali možda će se nekome baš te dopasti...

danasc80 i minafina , :cmok: za Vas i hvala na lepim komentarima u repkama:)

Lamar :lol:
Dogovoreno!

Nightmare
Trudim se da ne gledam tako crno inače...ali me ponekad, kao to veče, baš stisne pa...moram negde da se iskukam:D

danasc80
:klap: Divan post!
Sve sam fin svet sam stavila upravo na listu prioriteta za pročitati. Jeste, ja obožavam Lu-a i kad sam počela da čitam tvoj opis, baš si mislim ' Hej pa ovo zvuči kao Lu, mora da je dobro' i onda vidim da me pominješ i praviš isto poređenje!:D

Za Begbedea ne bih mogla više da se složim kao i za Tito je umro !
( zapravo sam prvo napisala Tito i ja...o bože, taj film mi se zauvek infiltrirao u mozak)!!!!

Ne znam za vas, ali ja sam i jutros izvisila za knjigu uz Nedeljnik.Dragi je otišao rano i proverio dve trafike na putu do posla i kažu da nisu ni dobili sa knjigama.Ja proverila još dve, jedna je dobila,ali kaže samo jednu knjigu koja je prodata u 6:15.
Baš me nervira taj fazon - k'o da je nagradna igra,a ne akcija.

Ujaku sam spakovala 10-ak knjiga za njegove žene s posla.nekih sam se otarasila, pa me malo gruze savest...ali možda će se nekome baš te dopasti...
Eto, zbog jučerašnje gužve, ne stigoh da vas edukujem.:lol: Ja sam lepo prekjuče još kod mog prodavca u podzemnom rezervisala knjigu Emilija Leta, i danas me je sačekala. Odmah sam rezervisala za idući četvrtak sve tri Basarine knjige.:lol:
Minafina, srećna godišnjica. Ne daju mangupi repku, nadam se da će moći večeras.:cmok:

Eto, zbog jučerašnje gužve, ne stigoh da vas edukujem.:lol: Ja sam lepo prekjuče još kod mog prodavca u podzemnom rezervisala knjigu Emilija Leta, i danas me je sačekala. Odmah sam rezervisala za idući četvrtak sve tri Basarine knjige.:lol:
Minafina, srećna godišnjica. Ne daju mangupi repku, nadam se da će moći večeras.:cmok:

A koje su knjige sledeceg cetvrtka? Videla sam na sajtu samo da su muski pisci, a ne znam koje su knjige

Majčina ruka i Žega Igora Marojevića, Đavo i mala gospođa i sva tri dela o Jagodićima Đorđa Milosavljevića (Đavola imam, rekle ste da je bezveze, Jagodiće sam čitala, doduše samo prvu knjigu, ali šta će mi kad sam odgledala seriju, sve je isto), i Basara, Mongolski bedeker, Sveta mast i Srce zemlje.

Šta vredi i da si me poučila, kad ovi moji ne dobijaju ništa ...nemaju ni šta da mi sačuvaju.Ta koja je dobila tu jednu knjigu, nije znala ni da mi kaže koja je, nego kao autor je neka žena ( ma šta kažeš, žena, a?!), jedva je potrefila koje su boje bile korice...ako je uopšte i potrefila...
Nema,jednostavno ne stiže...a baš sam htela neka iz ove ture...

Ma kaže korice su bile plave

Onda je ova
mesecari_iz_marguma-mirjana_mitrovic_s.jpg

I meni je bio divan. Bili smo letos sa bebanom tri dana a mogla sam ostanem i duze bez problema. Lep grad, fini ljudi, odlicna klopa i jos bolji kolaci, poslasticarnice su im teska perverzija...

Ti si moj covek :)
Kod mene u komsiluku ima jedna predivna poslasticarnica sa izlogom koji mami, a taj izlog mi se nekako uvek nadje na putu na koju god stranu da krenem. I uvek makar zastanem ako vec ne udjem unutra da nesto kupim. Uh, sad si mi dala motiv da se brze spakujem :)

Jos 50 strana do kraja Brajsona, a ostale 4 iz biblioteke sam spakovala u kofer :rumenko: I jos 15-ak svojih knjiga. Bice dovoljno do leta.

E, bre devojke, potpuno ste me zarazile tim Nedeljnikom i knjigama. Vodjena Radinim prvim linkom http://www.laguna.rs/v2016_vest_podrzimo_akciju_dobrovoljnog_davanja_krvi_laguna.htm (ne mogu da dajem krv, padnem u nesvest i kad mi uzimaju ono malo za analizu), dodjem do ovoga http://www.laguna.rs/v2012_vest_knj...e_uz_nedeljnik_za_samo_150_dinara_laguna.html. Pročitam šta kažu o knjigama i zaključima da me zanimaju Tito je umro i eventualno Mango, Ljubice Arsić. Izadjem s posla (u 19:30) i na prvoj trafici u kojoj sam pogledala, ima Nedeljnik sa Mangom. I kupim, šta ću. Posle sam obišla još desetak trafika, samo u jednoj su imali i prodali, u ostalima nisu ni imali. A pitam se koliko su u ovoj dobili kad su u pola osam uveče još imali. A trafika je Knez Mihajlovoj. Prometno, da prometnije ne može biti.

Ostalo mi je još malo Maje Herman Sekulić, Slike kojih nema, ali sam ja danas ponela za čitanje usput Čudesna sudbine Lede Rotko, Laure Sandi. (kupila na akciji sa Blic horoskopom za 100 din). Za sada je zanimljivo.

Kupih Saramagovo Putpvanje kroz Portugaliju za 700din na Limundu, cak i tako je za preko 400din jeftinija od moje cene u Laguni. Ne znam samo gde cu je staviti ako mi stigne pre polaska.

pa valjda i treba da ti stigne pre polaska. Šta ćeš s njom, tj. bez nje ako ti ne stigne pre polaska.
Eeee, kad si promenila avatar. Baš ti je lep. uvek imaš lepe.
Mogla bih i ja. Baš mi je dugo ovaj. Jeste da se pamtimo po njima, ali lepo ih je i promeniti ponekad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back