Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da...:zaljubljena:

Ακόμα κι αν σβήσει ο ήλιος και χαθούν οι πλανήτες
ακόμα κι αν κρύες κι ατέλειωτες γίνουν οι νύχτες
θα σ' αγαπάω
μακριά σου ούτε λεπτό, να ζήσω δεν μπορώ
Καρδιά μου μην ανυσυχείς

Neka, neka, samo nas ti psuj...;)

naravno
Ζωγραφική φωυογραφία, χειροποίητα κοσμήματα, μεταξοτυπία, συγγαφή, γλυπτική, χειροποίητες κατασκευές και άλλα. Καλλιτέχνες από Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα σμίγουν σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη Τέχνη.

:zcepanje:

Η ελληνική υπήρξε στην αρχαιότητα η πιο διαδεδομένη γλώσσα στην Μεσόγειο και στην Νότια Ευρώπη κυρίως εξαιτίας του πλήθους των αποικιών που είχαν ιδρυθεί από τους Έλληνες στις ακτές της Μεσογείου και έφτασε να είναι η γλώσσα του εμπορίου ακόμα και μέχρι τα τέλη της Αλεξανδρινής περιόδου. Η ελληνική σήμερα αποτελεί τη μητρική γλώσσα περίπου 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποτελεί επίσης την μητρική γλώσσα αυτοχθόνων πληθυσμών στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία και την Τουρκία. Εξαιτίας της μετανάστευσης η γλώσσα ομιλείται ακόμα σε χώρες-προορισμούς ελληνόφωνων πληθυσμών μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία,και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

joj sad sam se setila nečeg
kad smo kod google translate-a :lol:
pre jedno 10ak godina(tad ga još nije bilo) pred neki izlazak letnji, jedna drugarica moja drugoj na leđima duž kičme kao fol tetovažu napravila, ispisala ajlajnerom crnim neke kineske simbole
ona imala majicu skroz bez leđa i baš je kul izgledalo(tad :lol:)
samo u jednom momentu pita ona nju "a odakle si precrtala te simbole?"
kaže tatoo majstorica pa sa neke kutije od lampe:zcepanje:
il je bilo uputstvo za upotrebu il je pisalo made in china:rotf:

pre jedno 10ak godina(tad ga još nije bilo) pred neki izlazak letnji, jedna drugarica moja drugoj na leđima duž kičme kao fol tetovažu napravila, ispisala ajlajnerom crnim neke kineske simbole

Ćuti kad nije bilo uputsvo za upotrebu leka protiv tripera.:rotf:

Η ελληνική υπήρξε στην αρχαιότητα η πιο διαδεδομένη γλώσσα στην Μεσόγειο και στην Νότια Ευρώπη κυρίως εξαιτίας του πλήθους των αποικιών που είχαν ιδρυθεί από τους Έλληνες στις ακτές της Μεσογείου και έφτασε να είναι η γλώσσα του εμπορίου ακόμα και μέχρι τα τέλη της Αλεξανδρινής περιόδου. Η ελληνική σήμερα αποτελεί τη μητρική γλώσσα περίπου 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποτελεί επίσης την μητρική γλώσσα αυτοχθόνων πληθυσμών στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία και την Τουρκία. Εξαιτίας της μετανάστευσης η γλώσσα ομιλείται ακόμα σε χώρες-προορισμούς ελληνόφωνων πληθυσμών μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία,και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

:eek::eek: ma je li stvarno?
i šta si mu ti rekla?

Хахаха, одлично :===)))))

Bas ste se lepo iscaskale na grckom :zcepanje:
Waterfall, znas ti koliko ja volim Remosa ;)

Nego, da podelim sa vama kad smo vec kod ove teme, juce sam dobila grcku boravisnu dozvolu :zurka:

A u vezi knjiga, nista ne citam, samo pravim spiskove za kupovinu.
Sad odoh da se komiram jer me danas izmorilo ovo moje dete, a sutra imamo goste.

Devojke, treba mi pomoc... Davajte predloge koju knjigu bih mogla da poklonim decku? Nismo nesto previse zajedno pa ne mogu sama da skontam sta bi bilo najbolje, a i nemam mnogo ideja...
On ovako inace najvise cita krimice, trilere, istorijske, itd... Ja bih nesto da ima tako neku interesantnu tematiku, al da se neupadljivo provlaci ljubav... Joj jesam komplikovana :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back