lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
U mojoj biblioteci nemaju jos ni Vek , ni Veliki rat . Sirotinja 
A za koji dan ce je i Rada vec sigurno imati

A za koji dan ce je i Rada vec sigurno imati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakva je ta Amanitijeva?Procitala sam Crveni sator, Nikolo Amaniti-Ja i Ti, Lepotica, i Tajni jezik cveca... Za crveni sator vec znate, ovde sam predlog i dobila, a od ostalih mogu toplo da vam preporucim poslednju, cini mi se da je niste pominjali ovde, bar ne u skorije vreme![]()

Bice gore nego u Zari u vreme rasprodajesad kad se sve zguramo kod Arvenke![]()

U mojoj biblioteci nemaju jos ni Vek , ni Veliki rat . Sirotinja
A za koji dan ce je i Rada vec sigurno imati![]()
Barem svi koje znam umeju lako da je donesu,Taj!ooo ebo vas on, je l ovaj
![]()
pa i nije neki

ooo ebo vas on, je l ovaj
![]()
pa i nije neki

Ja vec znam svoju dijagnozu![]()

viđi ove Kruele, kako mi uleće
kako nije neki, jes' ti normalna?
a Miljenko ti jes' neki, jel' ?

ovdje niko ništa ne čita što se piše
samo se nešto bečite
koje štoje kakoje o'kleje

Sta ti znam ja koje i okleje...ja sam ti padobranac ovdi. Uletim pa komentarisem zateceno stanje![]()
Pa vama i ne treba da bude nekiVala...bas nije neki
Caos devojke. Lubim vas sve
Jedva da stizem da svratim na forum tokom nedelje, a za vikend mi dete okupra racunar, pa ne mogu nikako.
Isto toliko vremena imam i za citanje.
I dalje citam Ljubav u doba kolere...a pocela sam i Kockara i stojim na trecoj strani
Toliko o tome.

Ma, posluzice mi u svakom slucaju da prekratim vremeLjepši je od Miljenka, u svakom slučaju
plazzzz

), debelo se od pre par dana mislim za ovog Borisa Dezulovica 

Mada, draga moja Esterita (posto ostali vidim ne citaju nista sto mi pisemo), debelo se od pre par dana mislim za ovog Borisa Dezulovica
Evo ih zajedno! http://www.index.hr/vijesti/clanak/boris-dezulovic-promovirao-svoj-ugovor-s-djavlom/383153.aspx
Ko sad moze da se odluci
I da ni slucajno niste zucnule, te nisu nesto, te vid kakva frizura, te vid kakvo ovo, vid ono...![]()

ooo ebo vas on, je l ovaj
![]()
pa i nije neki
Kao stručno lice i na osnovu pisanja lako je da nazreš i našu.Barem svi koje znam umeju lako da je donesu,