Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I znate sta sam izmedju ostalog uzela danas?
Iz biblioteke naravno. Iznerviram se, nema ovo-nema ono... A htela neki triler.
I uzmem Agatu Kristi. (Sa'ce Nemesis da bude ljubomorna :lol: )

Da l' da probam?:think: Znaš da sam nedavno kupila (bilo povoljno, u paketu s još jednom knjigom).

Ne znam Rado da li da probas?... Za roman sam saznala upravo u Biblioteci i hvala sto si je pomenula da je imas i da se dvoumis da li da je citas.
Ja sam odmah malo proguglala o romanu i zaintrigirao me je, pogotovo kad sam procitala da je autor sin Stivena Kinga, koga (naravno da sve znate za to) - obozavam.
U pitanju je horor, onostrane stvari, duh koji proganja glavnog lika... ali sve je to ``lepo`` upakovano, onoliko koliko to moze biti ``lepo`` u jednom hororu.
Ali, ako ne volis horor, onda nemoj. Ili bar probaj, pa ako ne ide... odustani.
Ali ja se toplo zahvaljujem svim citalicama koje su pomenule ovu knjigu, a najvise tebi, jer sam upravo zbog tebe i nabavila knjigu.
``Progutala`` sam je za manje od dva dana.
Sada citam ``Americkog dervisa i uzivam. Svidja mi se.
Uopste ne lici na romane Haleda Hoseinija. Osim sto su junaci rodom iz Pakistana, a zive u Americi.

Ja večeras počela i Besnilo Borislava Pekića, za čitalački kutak. Možda je još neko raspoložen da nam se pridruži. :ajmo:
Čitala sam ga za vreme studija, što će reći pre otpirlike četvrt veka.

Ona Vita Brevis nije moj predmet interesovanja, ali ću je ipak nastaviti, nije velika i zgodna je za prevoz; po gabaritima. Po sadržaju baš i nije, traži malo koncentracije, što ja uglavnom nemam.
Ali Besnilo sa svojih 600 strana, nije baš zgodno za bus. Mada nije teška - 350 g. Dehidrirala tokom godina.

Ne znam Rado da li da probas?
Ali, ako ne volis horor, onda nemoj. Ili bar probaj, pa ako ne ide... odustani.
Pojma nemam da l' volim, nikad nisam čitala. Čak ni horor filmove ne gledam. Ma, ja uopšte retko gledam filmove, mrzi me.:neutral:
Probaću svakako.:)
Sada citam Americkog dervisa i uzivam. Svidja mi se.
Uopste ne lici na romane Haleda Hoseinija. Osim sto su junaci rodom iz Pakistana, a zive u Americi.

Osećam da bi mi se to dopalo.:think:

Ja večeras počela i Besnilo Borislava Pekića, za čitalački kutak. Možda je još neko raspoložen da nam se pridruži. :ajmo:
Čitala sam ga za vreme studija, što će reći pre otpirlike četvrt veka.

Ona Vita Brevis nije moj predmet interesovanja, ali ću je ipak nastaviti, nije velika i zgodna je za prevoz; po gabaritima. Po sadržaju baš i nije, traži malo koncentracije, što ja uglavnom nemam.
Ali Besnilo sa svojih 600 strana, nije baš zgodno za bus. Mada nije teška - 350 g. Dehidrirala tokom godina.
Rano mi je za Besnilo, ima dve nedelje još.:) Posle Makina ću, koga uzgred još nisam ni počela. Ne znam što mi Lazina Švabica pade na pamet danas, evo, čitam je.:)

A za Vitu Brevis, ako te Šizika čuje, naјebaćeš. :zcepanje: Isto sam je i ja tako svojevremeno doživela i komentarisala.

Tebi rano, a ja ne znam da l ću stići.
2ad0398e16fdc311e0916c15f8e946ed.gif

Neće valjda Šizika da naidje baš sad ! :metla:

Poslednja izmena:
Kanela, draga, srdacne cestitke, obavila si najvazniji posao. Puno poljubaca Jovanu :heart::heart2:
I bas lepo sto si nam se tako brzo javila i sto si se vratila citanju.
Jesi se ti ono pitala sta da nosis u porodiliste.. sta si nosila

Masemo vam Jovan i ja :heart:
Hvala vam svima na cestitkama, i hvala Maji koja je dosla da me poseti. Stvarno mi je puno znacilo da vidim nekog svog :)
Jovan mi je dobrica, uspela sam vec da se vratim citanju :) Citam 'Zivot, uputstvo za upotrebu', to je po Daninoj preporuci.

Sve najbolje vam želim još jednom, sada ovako uživo. :) :cmok:
Tu knjigu i ja imam, ali nisam sigurna da ću skoro da je čitam. Puno gabaritnih imam u planu pre nje.:)

I znate sta sam izmedju ostalog uzela danas?
Iz biblioteke naravno. Iznerviram se, nema ovo-nema ono... A htela neki triler.
I uzmem Agatu Kristi. (Sa'ce Nemesis da bude ljubomorna :lol: )

:ljutko: :lol:

Navratih na brzinu,imam prepaid paket neta
pa moram da pazim kako ga koristim,da ostavim mami kada j aodem za GR

Pravila sam reda u pdf-knjigama,skinula na hard sve da slucajno ne pogubim.
Mozda cu da citam Agatu opet,imam od nje neprocitane
al' moram prvo cooler za laptop da kupim,dedica se pregreva jadnicak
nije mu lako..... pa ga ni ne drzim ukljucenog mnogo.

:think: moracu u neko skorije vreme da razmislim o nabavci novog....

Pozdrav svima od mene :cao:

Masemo vam Jovan i ja :heart:
Hvala vam svima na cestitkama, i hvala Maji koja je dosla da me poseti. Stvarno mi je puno znacilo da vidim nekog svog :)
Jovan mi je dobrica, uspela sam vec da se vratim citanju :) Citam 'Zivot, uputstvo za upotrebu', to je po Daninoj preporuci.
Ti si stvarno legenda :super:
Vec si se vratila, vec si nam se javila, vec citas... :worth:

Za tebe i Jovana :heart2:

Kanela, jesi legenda, stvarno!
Svaka cast!
Da znas da sam mislila na tebe i Jovana.
Drago mi je da ste dosli kuci i da je dobrica.
Pa mora da bude dobar, kada mu je mama dobra, pa zar nije tako?
Ljubim i tebe i Jovana.
Sve je do dobre organizacije sto se tice bebana i onda ce biti vremena i snage za sve!
Sve najbolje ti zelim! :heart:

Veliki pozdrav dragim clanicama biblioteke!

iiiiii novim :gace: clanovima :D naravno!

Kuca duhova procitana ...davno, dobra je ali mi se vise svidela Kci srece, mozda sto nisam procitala Portret u sepiji :think:
Cekaju me neke knjige uzete iz biblioteke (ne znam ni koje:rumenko:)

Cao Mina :cmok: :D
Ja evo opet nesto sredjujem spisak :roll:
Stalno nesto muvam, petljam, premestam... I nikad zadovoljna.

Nego sada sam napravila skracenu verziju, pa kad odem u biblioteku da mogu da ga dam bibliotekarki i kazem "Dajte mi iz svake grupe po jednu". Eto :D

Cao Mina :cmok: :D
Ja evo opet nesto sredjujem spisak :roll:
Stalno nesto muvam, petljam, premestam... I nikad zadovoljna.

Nego sada sam napravila skracenu verziju, pa kad odem u biblioteku da mogu da ga dam bibliotekarki i kazem "Dajte mi iz svake grupe po jednu". Eto :D

:zag: Laki!
Verujem da si sa onog ranijeg spiska skinula samo procitane knjige dobila boldovano :aha:

Ma revidirala sam ga opasno :D
Jer odem u biblioteku pa mi bibliotekarka uzme spisak i iz neke grupe sa spiska predlozi neku, a ja kao deca kda udju u prodavnicu slatkisa, ne bih tu nego neku lepsu iz te grupe. Pa dok se mi pogodimo... :roll:

A i resila sam da se prebacim iz ogranka u maticnu.
Obe bibliotekarke iz mog ogranka idu u penziju za jedno par meseci, mene mrzi da se navikavam na nove, a i maticna mi je vise usputna.
Ali tu je veca guzva pa ne mogu da davim po pola sata sa mojim spiskom :D

Ne znamo šta je s Esteritom. Poslednje što znamo je da je otišla u Novi Sad pre nekoliko meseci i..... možda se još nije vratila

Lamar, možeš ti da kombinuješ biblioteke kad ti kako odgovara. Ja tako stalno u potrazi za knjigama sa spiska.

Dobar dan, bibliotekarke :cao:

Kako ste?
:cao: :D
Cituckamo. Nismo bas nesto vredene, ali cituckamo.
Osim Kanele, Dane i Maje naravno. One u jdednoj ruci drze bebice, a u drugoj knjigu :lol:

Ne znamo šta je s Esteritom. Poslednje što znamo je da je otišla u Novi Sad pre nekoliko meseci i..... možda se još nije vratila

Lamar, možeš ti da kombinuješ biblioteke kad ti kako odgovara. Ja tako stalno u potrazi za knjigama sa spiska.
Pa do sada sam kombinovala. Ali mi je postalo zamorno. 'Ajd u jednu, 'ajd u drugu...
Puno mi vremena oduzme. Onda... ovaj ogranak je malo zavucen, pa uz neke stepenice, pa me skrece sa logicne putanje... i tako.
I ja se sada resavam da se sasvim presaltam u maticnu, a opet mi strasno zao, navikla sam u tom mom ogranku. Tu sam sigurno oko 20 godina :(
I zato ja pricam i pricam o tome a nikako da prelomim, jer mi sve zao
smilie_girl_097.gif

Zato sto sam luda pa se vezujem za sve zivo... pa i za biblioteke :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back