krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ptice umiru pevajući, Kolin Mekalou, cmok-cmok roman![]()
Njeno Drugo ime za ljubav sam mnogo volela. Onda mi je drugaričino kuče pojelo knjigu dok je bila kod nje na čitanju. Prošle godine, kupila sam sebi drugu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ptice umiru pevajući, Kolin Mekalou, cmok-cmok roman![]()

I baš bih sad kad još malo otopli sela na terasu i čitala ga. To mi je mnogo privlačnije nego sve ono drugo što treba da radim.
U busu polemišem...
Njeno Drugo ime za ljubav sam mnogo volela. Onda mi je drugaričino kuče pojelo knjigu dok je bila kod nje na čitanju. Prošle godine, kupila sam sebi drugu.![]()

Misliš da je to naša meda?, Možda, ona Jelena mi liči na jednu forumašicu.![]()

Al' ste me provalile u momentu, samo što sam ga izbacila u etar 

Ali trebala nam je potvrda.
)Jeeeste, to je vaša MedaAl' ste me provalile u momentu, samo što sam ga izbacila u etar
Pa deste vi meni
Eto, ja se malo zaigrala tamo, pa svratite ako vam se sviđa![]()

, ne mogu više, nervozna sam, ima puno nerazumljivih pojmova, indijskih, zen, meni potpuno stranih), s namerom da ne uzimam ništa tuđe. Kad tamo, taze stigle List na korici hleba,Valjarević (kažu, to mu je prvi roman), i Ja i TI, Nikolo Amaniti. Pa, kako da odolim. 
Stigla nama nasa Meeeeda!!!Jeeeste, to je vaša MedaAl' ste me provalile u momentu, samo što sam ga izbacila u etar
Pa deste vi meni
Eto, ja se malo zaigrala tamo, pa svratite ako vam se sviđa![]()

E bas si mi dala odlicnu ideju sa ovim putopisimaZa Novi Zeland moze i Zil Vern, Deca kapetana Granta, nije cmok cmok, tu ih valjda jure ljudizderi.
Mada je ta knjiga zgodna i za druga geografska podrucja - obilaze i Patagoniju , Australiju, neka ostrva...Obozavala sam ovu knjigu
A za Afriku mozete i 'Kroz pustinju i prasumu' Henrik Sjenkjevic ( ne secam se koje zemlje su u pitanju)

Bas sam se obradovala i tebi i MediMedoooooo
ps skini to kapce, otoplilo![]()

). Dobro, ovaj roman je pisao sa 22.
Nadam se da je Komo ozbiljniji.

Nasa Rada belosvetska putnica
Jeste, Komo je ozbiljnija
Ja nikada ne citam napolju osim na plazi.
Volim da citam u kuci. Napolju me sve nesto dekoncentrise.
Mada ja vreme napolju provodim iskljucivo ciljano i dozirano.
Ne volim puno da se besciljno motam po dvoristu.
Sto zbog opasnosti da me ne ulovi neki dosadni komsija, sto zbog toga sto mi skoro sve vremenske prilike smetaju socivima.