gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Хаха, заебана та ћирилица у курзиву :п
мајче, јел та Лагуна има тамо штанд или шта, продају Грци са локумадисима? лол
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuku....vidi što mi napisa
bolje da si me repnuo

Хаха, заебана та ћирилица у курзиву :п

Невјеројатно :ролај: Који су то болиди и колики им је лагер шунда да су чак пристали да плате царину у покушају да то тамо продају...imaju štand u okviru neke knjižare na trgu
)Mucis me Esterita da pretarzujem, al sve zbog tebeiinače, čitam Crveni sari..i ne znam šta da kažem...znam da su ga ovdje neke hvalile i da sam odavno imala želju da ga čitam...al' me početak nešto nije dojmio...mada, nisam ni na sami početak, već su se vjenčali

Znamo. Mati pirinca. Divna knjiga.e sad sam se setila neke knjige koju sam batalila jer me je smorila
i sad ću crći jer ne mogu da se setim kako se zoveee
prepričavam mami i ona se valja od smeha, kaže kako misliš da se na osnovu toga setim
elem glavnu nam junakinju su udali jako mladu da bi je spasili bede, mislim da je neka istočna azija u pitanju
a mladoženja je naravno bio stariji, situiran, ugledan čovek
al cvrc, kad su stigli do njegove kuće( a putovali su nekim brodom, to se jasno sećam) ispostavi se da je sve to laž
nit je bogat, nit je ugledan..pozajmio je pare da bi sebi doveo ženu, navukao dugova i scena koje se ja sećam je vezana za neku klupicu kod njega
ona je tu vagala da l da nađe način da se vrati kući il da ostane i odraste
i ostala je muku mučila čini mi se
dobrano me je smorilo sve to, ali mislim da nisam stigla do zanimljivog dela
ona to kao piše svojoj deci
je l znate koja je knjiga
ovako kad je opišem![]()

))

Ima sve sto pises, ima i ta klupica
Samo da nisam promasila knjigu, a cini mi se da nisam.
Sutra ce se javiti barem jos 5-6 njih da opovrgnu ili potvrde, da li je rec o Mati pirinca jer je vecina ovde tu knjigu citala![]()

al sam prepričala početak, svaka mi čast![]()
Da, jeste Mati pirinca.
Divna knjiga!
Pocinjem Purpurni hibiskus.
što ti je bila smorna... meni se sviđa po tvom prepričavanju
idem da vidim šta je Lamar izvukla iz pretrage ups, a to je ostavila za Crveni sari

Естерита, о'пала ти кита лол...како је слатка :харт:
Bolje njoj nego tebi.