krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja ne čitam jer nemam gde. Muž na bolovanju, deca kod kuće, kuća tesna... Samo jedu, a niko ne pipa ništa. Hronično sam umorna... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj spisak se dosta razlikuje od naših koji imaju dosta sličnih knjiga.
Rajka ovih danaJa ne čitam jer nemam gde. Muž na bolovanju, deca kod kuće, kuća tesna... Samo jedu, a niko ne pipa ništa. Hronično sam umorna...![]()
Sve u svemu, živeo internetSad kapiram zašto smo mi tebi često smešne... Ti čitaš potpuno drugačije štivo od nas. Sa tvog spiska imam jedino knjigu koju si preskočio, Leonarda, a za ostale, osim Pamukovih, nisam ni čula. Nije ovo kritika tebi, već meni.
- - - - - - - - - -
Mi se ne bi poznavali.Pročitali bi osam puta više knjiga, ali, bilo bi bar šest puta više promašenih...
- - - - - - - - - -
Pa šta ako si ozbiljno shvatila maskenbal, inače bi spremila neku haljinu za žurku, ovako si, nadam se, prošla čak jeftinije.
Samo jedu, a niko ne pipa ništa.![]()
kupicu dve iste, da se ne svadjajuPogledaj Zamak u mom srcu (nisam citala al' sam je kupila bas zato sto me privukla prica) Pahulja je citala i kaze da je ok i simpa,
a drugu mozes Svetlo izmedju okeana, citala i meni se svidela.
Vidi na sajtu ove dve...mada ima jos dosta novih zanimljivih ali nisam citala..
Kamenita, sta citas od Perl Bak?
Tju umrem od smeha od tvoj karakterAko iole čitaju, verovatno su to staro već pročitale. Zato sam i predložila novija izdanja.
Ja bih sigurno našla manu, ma šta mi poklonili. Takav mi karakter...![]()
Nisam ni sumnjala u Nautilusov prefinjen ukus. Nego, je l' taj Ture (pretpostavljam da misliš na Tanpinara) lakši od Pamuka? Ako jeste, da se potrudim malo...
![]()