krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Hahaha...
Bila sad kod mene jedna prijateljica i videla knjigu, rekoh joj, ni slučajno ne uzimaj...
Bila sad kod mene jedna prijateljica i videla knjigu, rekoh joj, ni slučajno ne uzimaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa Romeo je umrEoMore, traži nekog Romea tamo, još malo pa se vraćaš kući...![]()

Uzmi Kad duva severac i Svih sedam talasa...![]()

Cita mi se nesto tipa ULJKPLJ..duhovito, toplo, ali opet daleko od ispraznog.

Pa Romeo je umrEo
O, kako mi se svidja Izgubiti Juliju! Hvala vam sto ste me ubedile da je citam![]()
Ja sutra dobijam novo kucence i zvace se Romeo. Ovo staro se zove Otelo.
Znaci da su i Romeo i Otelo jos zivi![]()

''У Паризу сам видео једну пристојну жену'', рече. ''Вукла је пса који је мокрио уз електрични стуб: 'Хајде ,Паша, дођи!', говорила је. Ако ћете право, није да се, као син једног паше, нисам увредио. А ја сам онда овоме (псу) дао име Конт.''Ja sutra dobijam novo kucence i zvace se Romeo.![]()

Hvala na divnoj šarenoj torti.Sad cu da stavim na spisak , hvala Rado
Cita mi se nesto tipa ULJKPLJ..duhovito, toplo, ali opet daleko od ispraznog.
Ja moram da reagujem ovde. Po meni je ULJKPLJ neuporediva sa Istorijom traktora. Nisu meni ni traktori bili loši, slatko sam ih pročitala, zabavila se i nasmejala, ali nema topline te vrste, kao u ULJKPLJ i, kad je Vaterfol već upotrebila tu reč, malo mi je ipak isprazno.Uzmi Kratku istoriju traktora na ukrainskom![]()
''У Паризу сам видео једну пристојну жену'', рече. ''Вукла је пса који је мокрио уз електрични стуб: 'Хајде ,Паша, дођи!', говорила је. Ако ћете право, није да се, као син једног паше, нисам увредио. А ја сам онда овоме (псу) дао име Конт.''
Памук: Џевдет-бег и његови синови
![]()

Mila moja, ne ljuti se. Ništa nije uporedivo sa ULJKPLJ...Ja moram da reagujem ovde. Po meni je ULJKPLJ neuporediva sa Istorijom traktora. Nisu meni ni traktori bili loši, slatko sam ih pročitala, zabavila se i nasmejala, ali nema topline te vrste, kao u ULJKPLJ i, kad je Vaterfol već upotrebila tu reč, malo mi je ipak isprazno.
A kupila sam na onoj akciji 10 za 999 i nastavak (ako je nastavak) Dve prikolice, pa ću jednog dana pročitati i to.
Morala bih dobro da se zamislim da se setim nečeg u tom stilu. Možda Otmenost ježa. Ako se setim, dodaću.

Mila moja, ne ljuti se. Ništa nije uporedivo sa ULJKPLJ...
Pade mi ovo na pamet jer je htela nešto smešno. Meni je ovo bilo smešno, a čitale smo je sve odavde, bar mi starije forumašice. Imam i ja Dve prikolice, nepročitane.
Otmenost ježa je fantastična knjiga, ali za nas starije. Čini mi se da se mlađa populacija nije baš oduševljavala...
Komo ste hvalile, ja je još ne pročitah.
.
Nisi nam skoro kačila sliku, je l' porastao?