Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene je mama danas obradovala sa "A, planine odjeknuše". Bilo mi je drago što se setila, a opet malo i žao jer komentari o knjizi nisu baš najsjajniji, pa se bojim da nisu bačene pare.
Nije loša, osim što je slabija od prethodne dve. Ali, one su druga krajnost, preteške...

Lepo sam se provela sinoć, noćas došla kasno, a sada idem na celodnevni seminar.:( Znači, od čitanja, samo matematika...:)

Deca su mi kupila srebrni lanac s Bogorodicom, kažu, da nadomeste onaj što mi je letos ukraden... :heart2: Ganuli su me, priznajem, iako sam im izričito zabranila da mi išta kupuju sem cveta.

Ideja :D
104176342995257068900677-1.jpg

Čituckam Igru prestola kad uhvatim vremena, fino za sad.

Nego, nema još informacije kad je Noć knjige.. Nešto mi se čini da je prethodnih puta u ovo doba već bio poznat datum održavanja...

Tražila sam torbicu koja mi treba i naravno da nisam našla to što tražim.. Pitanje je i da li ću. Ako je haljina tamno zelena (smaragdna), a sandalice boje bronze (bez obih narandžastih tonova, znači ona lepa braonkasta nijansa), koja boja torbice ide pored bronzane? Da li bih mogla neku jarku boju?:think: Našla sam samo jednu bronzanu ali ona je za svaki dan, ne odgovara mi. Videla sam jednu finu ali boja ciklame, pa ne znam da li ide.. Možda bi pre išla crvena?:think: Čeka me štrapaciranje po gradu ovih dana...

Danas mirno:dosadno:. Neko se oporavlja od svadbe, neko na seminaru...

Neko čeka da mu se dete vrati (ja) iz grada i ispriča o tronu iz Igre prestola. Ovih dana je u gradu taj putujući cirkus, nekakav tron od nekakvih mačeva, tj. presto iz serije Igra prestola, po knjizi koju vidim dosta vas voli. Uf, ala sam objasnila. Valjda sam dobro shvatila. I slikaće se sa tronom, cena za slikanje je jedna poruka na 1003.

Čula sam za taj tron, da je to sad atrakcija u gradu.:) Još nisam stigla do njega u knjizi, tek sam na početku :lol:

Kod mene nije mirno, tj. ja nisam mirna. Osim što svašta imam da uradim danas, nerviram se i zbog toga što mi ništa ne ide od ruke:evil: Evo sad i Noć knjige.. Pa stavrno nema smisla:(

:rumenka:

Slažem se da ne treba da se sekiram oko toga. Nego tamam sve isplaniram, i onda nešto bude. Biće toga još što ti kažeš, hvala Bogu, nego sam baš mislila sebe lepo da obradujem:) Uglavnom me nervira prevelika gužva u radnjama, ali mi ona uopšte ne smeta ni na Sajmu ni za Noć knjige. Ta gužva mi je baš lepa kad svi gledaju koju će knjižicu kupiti:) A posle kupovine odem da 'odmorim' uz piće u ulici iza ćoška (u odnosu na radnju gde kupujem). To mu dođe kao neki mali ritual:)

Ja moje male rođake (12 i 14 godina), nisam mogla da nateram da čitaju. Nema šanse. Ovaj mlađi mi kaže da sam luda što čitam kad ne moram:lol:

Nove generacije uopst ne žele da citaju,a ja i dalje ne mogu da skontam kakav im je to napor...
Onda mi kum rece:Pa gde da citaju, pogledaj sta im je sve dostupno..
Mozda nije tema, ali kao dete generacija i generacija prosvetara,potpuno sam razocarana time koliko malo znaju,koliko su nezainteresovani..ne mogu bas da generalizujem,ali velika većina...

Sto se noci knjige tice, kako je uvek nekako oko mog rodjendana-sada nije,obično izadjemo u neki restoran u Bgd,pa svratim...uvek je užasna guzva..poslednji put sam odustala...
Kod mene je knjizara zatvorena, tako da nista od toga..a i izbegavam da kupujem koliko god mogu...preterala sam.

Samo sam svratila da vam javim za akciju Carobne knjige (videh slucajno na FB)

U susret letu, „Čarobna knjiga“ organizuje veliku letnju akciju „3 knjige za 499 dinara“, koja će trajati od 1. do 31. juna, za kupovinu na sajtu „Čarobne knjige“, u knjižari „Bulevar Books“ u Novom Sadu i u knjižarama „Delfi“ u SKC-u, Zemunu, Pančevu i Kragujevcu.

U ponudi je više od 50 pojedinačnih naslova i šest kompleta.

I OVOG PUTA USLOV JE DA ODABERETE TRI KNJIGE PO IZBORU KAKO BISTE OSTVARILI PRAVO NA POPUST DA IH DOBIJETE PO CENI OD PO 499,00 DINARA. UKOLIKO KUPITE KOMPLET NE MORATE PORUČIVATI DODATNE KNJIGE!

Spisak knjiga:

Ništa ne stoji na putu noći, Budala slobodna, Palmin pirinač, Oni drugi, Kapetan Alatriste, Dnevnik jednog tela, Carstvo sunca, Koje je boje vaš padobran, Neverovatno hodočašće Harolda Fraja, Limonov,
Mururu u Amazoniji, Pre nego što izgorim, Žene utorka,Tarantula, Dobre duše, Pročišćenje, Zemlje Ajaranda. Slobodne zemlje, Pustinja, Regtajm, Snežna latica i lepeza tajni, Vatra, Klika, Najbolji prijatelji - nikad, Osveta imitatora, Invazija dečkokradica, Odbor lepotica, Tračara, Znam da me volite, Sve što želim je sve, Jer ja to zaslužujem, Kao na nebu, Nebeska košarka, Baš mi se tako sviđa, Privatna škola, Samo uz pozivnicu, Baš tebe želim,
Niko to ne radi bolje, Umetnost vožnje po kiši, Komplet Tračare 1, Komplet Tračare 2, Pouzdana supruga, Ukus koštica jabuke, Čovek zvani hrabrost,
Trgovac oružjem, Piće pre rata, Vitorio, Pandora, Magija krvi, Darovita, Podmetnuta, Mrtav do mraka, Živeti mrtav u Dalasu, Sudar, Komplet Vampirski dnevnici 2 (5 do7), Suton - Vampirski dnevnici 5,
Duše senke - Vampirski dnevnici 6, Ponoć - Vampirski dnevnici 7, Klub mrtvih,U odbranu hrane,
Stakleni zamak, Za ceo svet mrtva, Skrivena mana,
Ništa nas ne može zadržati zajedno - Tračara 8,
Samo u tvojim snovima - Tračara 9,Zar bih vas lagala - Tračara 10

@Inace, citam Sasenjku, bas zanimljiva knjiga..

Ja, moram da priznam, nikada nisam bila niti na sajmu knjiga, niti na toj noći. Ovo za sajam je poseban blam, pošto osam sati dnevno sedim preko puta sajma. Ali, ne podnosim gužvu i tačka. Obiđem sajam posle sajma u Domu sindikata i to je to. I ne kupujem često, onako kad baš poželim ili za poklone.

Kamenita, pa nema veze..svako ima nesto sto voli..

Ja sam ranije vise kupovala i vise dobijala od decka ali posle sam shvatila da je bolje da se uclanim u biblioteku..Kupim ponekad neku knjigu,
obicno onu koji bih volela da imam u svojoj biblioteci kao sto je to bilo sa ULJKPLJ
ili ako neku bas zarko zelim da procitam a nema je u bibloteci..

Čitam taj spisak, isti je kao i na nekoliko prethodnih akcija, polovina je Tračara.... Ja sam čitala 3-4 prva nastavka :rumenko: Moja ćerka je bila oduševljena i serijom i knjigom, a najviše glumicom i pevačicom Tejlor Momsen, koja je glumila Džejn.... I da se nadovežem na Kerefekinu konstataciju o nečitanju, ona je, sa svojih 15-ak godina tvrdila da je to najbolji roman ikad napisan. :zcepanje::sad2::think: a pre toga je pročitala samo Sumrak sagu. Eeeee šta sam ja sve do tih godina pročitala....

@ Bi, moraš priznati da je pri tom bila vrlo samouverena :lol:

Šalje Jovan poruku iz škole pre nekoliko dana:
"Nabavi mi neku gospanolu za sutra. Pa da mi zaključi 4 iz srpskog"
Ja:" :eek: Imamo je, ne brini".

I pročitao je za jedno veče, i dobio 4. A ja mu ne bih dala više od dvojke ni slučajno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back